Νέο Promo Απο Την 2η Σαιζόν Του "Hannibal"

0

Το NBC κυκλοφόρησε ένα νέο promo απο την δεύτερη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "Hannibal", ενώ ταυτόχρονα ανακοίνωσε ότι ο ηθοποιός Michael Pitt ("Boarwalk Empire") θα ενταχθεί στην σειρά πρός το τέλος της δεύτερης σαιζόν.

Ο Pitt που έγινε ιδιαίτερα γνωστός χάρις στην εξαιρετική του ερμηνεία ως Jimmy Darmody στην σειρά "Boardwalk Empire", θα υποδυθεί τον Mason Verger, εναν ασταθή και πολύ πλούσιο ασθενή του Dr. Hannibal Lecter, που θα ξεκινήσει ενα επικίνδυνο παιχνίδι γάτας & ποντικιού με τον θανατηφόρο serial killer.

"Η δεύτερη σαιζόν, βρίσκει τον αναλυτή του FBI Will Graham στη φυλακή, κατηγορούμενο άδικα για τα εγκλήματα του Lecter, την ίδια ώρα που ο ψυχοπαθής γιατρός συμβουλεύει τις αρχές σε εγκληματικές υποθέσεις."

Εκτος απο τον Michael Pitt όμως, στη δεύτερη σαιζόν θα εμφανιστεί και η Katharine Isabelle ("American Mary"), ενώ στη σειρά θα επιστρέψει και η Gillian Anderson ("The X-Files").

Δημιουργός της σειράς είναι ο Bryan Fuller ("Dead Like Me", "Pushing Daisies"), ενώ η ιστορία είναι βασισμένη στις νουβέλες του Thomas Harris.

Πρωταγωνιστούν οι Hugh Dancy, Mads Mikkelsen, Laurence Fishburne, Caroline Dhavernas και Hettienne Park.

Η δεύτερη σαιζόν του "Hannibal", θα κάνει πρεμιέρα στίς 28 Φεβρουαρίου και θα αποτελείται απο 13 επεισόδια.

Δείτε το promo:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.