Νέα Trailers Απο Το "Daredevil"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε δυο νέα trailers απο το "Daredevil", την νέα comic σειρά που είναι βασισμένη στον ομώνυμο ήρωα της Marvel Comics.

"Στη γειτονία Hell's Kitchen της Νέας Υόρκης, ο Matt Murdock είναι ένας άνδρας που τυφλώθηκε απο μια ραδιενεργό ουσία που έπεσε κατά λάθος πάνω του. Αν και πλέον δεν μπορεί να δεί, η έκθεση του στο ραδιενεργό υλικό προκάλεσε την αύξηση των υπόλοιπων του αισθήσεων πέρα απο κάθε ανθρώπινο όριο."

Ο Steven S. DeKnight ("Smallville", "Spartacus") θα αναλάβει το "τρέξιμο" της τηλεοπτικής σειράς, ενώ ο αρχικός showrunner Drew Goddard ("The Cabin in the Woods") θα παραμείνει στο project σαν σύμβουλος.

Πρωταγωνιστούν οι Charlie Cox ("Boardwalk Empire"), Vincent D'Onofrio ("The Cell"), Scott Glenn ("The Right Stuff"), Rosario Dawson ("Sin City"), Deborah Ann Woll, Vondie Curtis-Hall, Elden Henson.

Η τρίτη τηλεοπτική σειρά της Marvel φαντάζει και ως η καλύτερη, καθώς διαθέτει πιο σοβαρό τόνο και πλούσιο cast, ενώ οι πρώτες κριτικές υπήρξαν ιδιαίτερα θετικές, κάνοντας λόγο για μια βίαιη και σκοτεινή σειρά που τολμά.

Η πρώτη σαιζόν του "Daredevil" θα αποτελείται απο 13 επεισόδια που θα κυκλοφορήσουν μέσα απο το Netflix στις 10 Απριλίου.

Δείτε τα trailers [δυο σε ένα]:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.