Νέα Τηλεοπτική Σειρά: "Zombieland"

0

Τα Amazon Studios - θυγατρική εταιρεία του Amazon.com - ανακοίνωσαν ότι εγκρίθηκε ο πιλότος της νέας σειράς "Zombieland", ο οποίος και θα διατεθεί δωρεάν μέσα απο το Amazon Instant Video και το Lovefilm.uk.

Η νέα σειρά είναι βασισμένη στην κινηματογραφική ταινία "Zombieland" που κυκλοφόρησε το 2009, σκηνοθετημένη απο τον Ruben Fleischer ("Gangster Squad"). Δημιουργοί της σειράς είναι οι σεναριογράφοι της ταινίας Rhett Reese, Paul Wernick και ο παραγωγός Gavin Polone ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Eli Craig ("Tucker and Dale vs Evil").

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους δεν θα επιστρέψει το "ακριβό" cast της ταινίας αλλά νέοι ηθοποιοί όπως οι Kirk Ward, Tyler Ross, Maiara Walsh, και Izabela Vidovic.

Οσον αφορά την πλοκή, σύμφωνα με το studio η σειρά θα συνεχίσει απο εκεί που σταμάτησε η ταινία με τους 4 κεντρικούς χαρακτήρες να εξολοθρεύουν zombies και να αναζητούν το μέρος που θα αποτελέσει το νέο τους σπίτι.

Ο πιλότος της σειράς θα διατεθεί απο το Amazon στα μέσα στου Απρίλη.

[UPDATE]
Ο πιλότος της σειράς δεν ενθουσίασε καθόλου τους ιθύνοντες του Amazon, που αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην υλοποίηση της τηλεοπτικής μεταφοράς.[UPDATE]

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.