Νέα Τηλεοπτική Σειρά: "Vikings"

0

"Η νέα σειρά του History Channel παρουσιάζει τις περιπέτειες του Ragnar Lothbrok, του μεγαλύτερου ήρωα της γενειάς του. Στη σειρά παρουσιάζονται τα έπη της ομάδας του Ragnar και της οικογένειας του καθώς ανεβαίνει την ιεραρχία για να γίνει τελικώς ο Βασιλιάς των φυλών των Vikings. Εκτός απο ατρόμητος πολεμιστής, ο Ragnar τιμούσε την παράδοση των Σκανδιναβών για πλήρη αφοσίωση στους Θεούς, με τον θρύλο να αναφέρει ότι ήταν απόγονος του Odin, του θεού του πολέμου και των πολεμιστών."

Δημιουργός της σειράς είναι ο παραγωγός-σεναριογράφος Michael Hirst ("The Borgias", "The Tudors"), ενώ την σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Ciaran Donnelly ("The Tudors"), Johan Renck ("Breaking Bad") και Ken Girotti ("Rescue Me").

Πρωταγωνιστούν οι Gabriel Byrne, Travis Fimmel, Clive Standen, Katheryn Winnick, Jessalyn Gilsig, Gustaf Skarsgård, Jefferson Hall, George Blagden, Tadhg Murphy, Diarmaid Murtagh, David Pearse, Vladimir Kulich, Elinor Crawley.

Το "Vikings", που αποτελεί την πρώτη προσπάθεια του History Channel να μπεί στο χώρο των σειρών σεναρίου, θα ολοκληρωθεί σε 10 επεισόδια με την πρεμιέρα να έχει οριστεί για τις 3 Μαρτίου.

Δείτε το spot:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.