Νέα Τηλεοπτική Σειρά: "The Mist"

0

Πρόκειται για το "The Mist", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας που έγραψε ο Stephen King. Το 2007 η νουβέλα του King μεταφέρθηκε και στον κινηματογράφο απο τον σκηνοθέτη Frank Darabont, με πρωταγωνιστές τους Thomas Jane, Marcia Gay Harden και Laurie Holden. Η σειρά που αποτελεί μια παραγωγή της TWC-Dimension Television, αποτελείται απο δέκα επεισόδια και θα προβληθεί μέσα απο το δίκτυο Spike.

"Μια φαινομενικά ακίνδυνη ομίχλη, εισέρχεται σε μια μικρή πόλη και προκαλεί το χάος. Απο ψυχολογικούς τρόμους μέχρι και πλάσματα ενός άλλου κόσμου, η ομίχλη αναδύει στους κατοίκους της πόλης τους πιο σκοτεινούς τους δαίμονες και τους αναγκάζει να παλέψουν απέναντι το μεταφυσικό γεγονός αλλά και μεταξύ τους."

Νέα Τηλεοπτική Σειρά: "The Mist"

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς έχει γράψει ο Δανός Christian Torpe ("Rita"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner, ενώ την σκηνοθεσία του πρώτου επεισοδίου έχει αναλάβει ο Adam Bernstein ("Fargo", "Breaking Bad", "Californication").

Πρωταγωνιστούν οι Darren Pettie ("The Good Wife"), Alyssa Sutherland ("Vikings"), Frances Conroy ("American Horror Story"), Okezie Morro ("Red Tails"), Russell Posner ("The D Train"), Isiah Whitlock Jr., Gus Birney, Dan Butler, Luke Cosgrove και Danica Curcic.

Χωρίς την παρουσία κάποιου μεγάλου ονόματος τόσο μπροστά όσο και πίσω απο τις κάμερες και με δεδομένο το αρνητικό παρελθόν απο τις τηλεοπτικές ή κινηματογραφικές μεταφορές των βιβλίων του Stephen King, το εγχείρημα του Spike φαντάζει απρόβλεπτο και αβέβαιο.

Το "The Mist" που αποτελεί την πρώτη σειρά σεναρίου του δικτύου Spike ύστερα απο οκτώ χρόνια, θα ξεκινήσει γυρίσματα στο τέλος του καλοκαιριού, ενώ η πρεμιέρα της αναμένεται να γίνει μέσα στο 2017...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.