Νέα Τηλεοπτική Σειρά: "The Leftovers"

0

Πρόκειται για την νέα τηλεοπτική σειρά του HBO, απο τους δημιουργούς Damon Lindelof ("Lost") και Tom Perrotta ("Little Children").

"Το "The Leftovers" εστιάζει στη πόλη Mapleton, και τους κατοίκους της που πρέπει να αντιμετωπίσουν την ξαφνική απώλεια αρκετών απο τους συγγενείς τους και τους φίλους τους αλλά και το γεγονός ότι αυτοί που έμειναν πίσω δεν ήταν αρκετά "καλοί" για να ανέλθουν σε αυτό που αποκαλείται "Η Αρπαγή"."

Βασισμένη στη ομώνυμη νουβέλα του 2011 απο τον Tom Perrotta, το "The Leftovers" λαμβάνει χώρα σε ένα κόσμο που προσπαθεί να συνέλθει απο ένα γεγονός "Αρπαγής" που συνέβει τρία χρόνια νωρίτερα και που είχε σαν αποτέλεσμα εκατομμύρια ανθρώπων να εξαφανιστούν. Πού πήγαν; Και γιατί έμειναν πίσω οι υπόλοιποι;

Τα γυρίσματα της νέας σειράς θα ξεκινήσουν τον προσεχή Ιούνιο στη Νέα Υόρκη ενώ η πρεμιέρα θα γίνει μέσα στο 2014. Το πιλοτικό επεισόδιο θα σκηνοθετήσει ο Peter Berg ("The Kingdom", "Battleship") ενώ στη παραγωγή της σειράς θα βρίσκονται οι Ron Yerxa ("Little Miss Sunshine"), Albert Berger ("Cold Mountain") και οι Damon Lindelof, Tom Perrotta.

Πρωταγωνιστούν οι Justin Theroux, Amy Brenneman, Christopher Eccleston, Liv Tyler, Danny Flaherty, Michael Gaston, Natalie Gold, Frank Harts, Bill Heck, Marceline Hugot, Edward James Hyland.

Υστερα απο το γράψιμο των σεναρίων του "Prometheus" και του "Star Trek Into Darkness", ο Lindelof επιστρέφει στην τηλεόραση με ένα μεταφυσικό δράμα μυστηρίου που αναπόφευκτα θα συγκριθεί με το "Lost"...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.