Νέα Τηλεοπτική Σειρά: "The Bastard Executioner"

0

Το περασμένο Φεβρουάριο είχαμε αναφέρει οτι το δίκτυο FX είχε παραγγείλει το επεισόδιο-πιλότο του "Bastard Executioner", της νέας τηλεοπτικής σειράς του Kurt Sutter, του δημιουργού των σειρών "The Shield" και "Sons Of Anarchy". Απ΄'οτι φαίνεται ο πιλότος ικανοποιήσε απόλυτα τους ανθρώπους του FX, καθώς σήμερα το δίκτυο ανακοίμωσε ότι παρήγγειλε ολόκληρη την πρώτη σαιζόν, που θα αποτελείται απο δέκα επεισόδια.

"Η σειρά αφηγείται την ιστορία του Wilkin Brattle, ενός ιππότη-πολεμιστή της φρουράς του Βασιλιά Edward Του Τρίτου, ο οποίος έχει κλονιστεί απο τους πολέμους και αποφασίζει να αφήσει το σπαθί του. Οταν όμως η βία τον ξαναβρίσκει, θα αναγκαστεί να ξαναπάρει στα χέρια του το πιο ματωμένο σπαθί απ΄'ολα."

Το σενάριο της σειράς θα γράψει φυσικά ο Kurt Sutter, ενώ τη σκηνοθεσία του πιλότου έχει αναλάβει ο Paris Barclay ("NYPD Blue", "Sons of Anarchy").

Σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς Kurt Sutter:

"Αγαπώ την ιστορία. Αγαπώ την θεολογία. Αγαπώ το αίμα. Ηταν πολύ ικανοποιητικό για εμένα ο συνδυασμός της αλήθειας με τη φαντασία και η δημιουργία μια νέας μυθολογίας που συνδυάζει όλα αυτά τα στοιχεία. Και με αυτό το εντυπωσιακό cast των Stephen Moyer, Katey Sagal και του νεοφερμένου Lee Jones, αυτός ο κόσμος εκρήγνυται στην οθόνη."

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Wilkin Brattle, θα βρεθεί ο νεοεμφανιζόμενος Αυστραλός ηθοποιός Lee Jones, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Stephen Moyer ("True Blood"), Sam Spruell ("The Last Ship"), Katey Sagal ("Sons of Anarchy"), Flora Spencer-Longhurst ("Leonardo"), Darren Evans ("Galavant"), Danny Sapani ("Penny Dreadful"), Timothy V. Murphy ("True Detective"), Sarah White ("Sons of Anarchy") και Matthew Rhys ("The Americans").

Τα γυρίσματα της πρώτης σαιζόν εξελίσσονται αυτή τη στιγμή στην Ουαλία, ενώ η πρεμιέρα της θα γίνει μέσα στο φθινόπωρο στο FX.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.