Νέα Τηλεοπτική Σειρά: "S.H.I.E.L.D."

0

Η νέα τηλεοπτική σειρά του ABC είναι βασισμένη στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Jack Kirby και Stan Lee για την Marvel Comics και λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα της ταινίας "The Avengers". Υπεύθυνος του project είναι ο σκηνοθέτης Joss Whedon ("The Avengers", "Serenity") που θα σκηνοθετήσει και τον "πιλότο" της σειράς.

Το σενάριο του πρώτου επεισοδίου θα γράψουν οι Maurissa Tancharoen ("Dollhouse"), Jed Whedon ("Dollhouse") και Joss Whedon ("The Cabin in the Woods") ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι πολύ έμπειροι Jeffrey Bell ("Alias", "Harper's Island"), Garry A. Brown ("Prison Break", "Breakout Kings") και Jeph Loeb ("Heroes", "Lost").

Clark Gregg

Clark Gregg

Ming-Na Wen

Ming-Na Wen

Το casting της σειράς έχει ήδη ξεκινήσει με τα ονομάτα των Clark Gregg, Ming-Na Wen, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker και Brett Dalton να έχουν επιβεβαιωθεί ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχουν στη σειρά και κάποιοι απο τους super-heroes των "Avengers".

Ο "πιλότος" του "S.H.I.E.L.D." θα κάνει πρεμιέρα στο ABC το φθινόπωρο και αν πετύχει υψηλά νούμερα τηλεθέασης τότε το ABC θα παρηγγείλει ολόκληρη την πρώτη σαιζόν.

Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα στο cinemode.

"S.H.I.E.L.D" on Twitter
"S.H.I.E.L.D" on Facebook

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.