Νέα Τηλεοπτική Σειρά: "Penny Dreadful"

0

Πρόκειται για τη νέα σειρά τρόμου "Penny Dreadful", του τηλεοπτικού δικτύου "Showtime".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

"Ο βραβευμένος Ισπανός σκηνοθέτης Juan Antonio Bayona ("The Impossible", "The Orphanage"), θα αναλάβει τη σκηνοθεσία των δυο πρώτων επεισοδίων του "Penny Dreadful", της νέας σειράς του Showtime που δημιουργήθηκε και γράφτηκε απο τον τρείς φορές υποψήφιο για Oscar John Logan (Hugo, The Aviator, Gladiator) και έχει ως υπεύθυνους παραγωγής τον κάτοχο Oscar Sam Mendes (American Beauty, Skyfall) και την Pippa Harris (Revolutionary Road, Call The Midwife).

Το "Penny Dreadful", είναι μια ψυχο-σεξουαλική σειρά τρόμου που περιλαμβάνει μερικούς απο τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες της λογοτεχνίας όπως ο Dr. Frankenstein και το δημιουργημά του, ο Dorian Gray και χαρακτήρες απο την νουβέλα Dracula, όλοι τους να αναμειγνύονται στο Βικτωριανό Λονδίνο."

Τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν στο Λονδίνο το φθινόπωρο, με την πρώτη σαιζόν να αποτελείται απο 8 επεισόδια και την πρεμιέρα να προσδιορίζεται για το 2014.

Το "Penny Dreadful" του "Showtime" αναμένεται να "κονταροχτυπηθεί" με την σειρά "League of Extraordinary Gentlemen" του δικτύου Fox, καθώς οι ιστορίες και των δυο σειρών είναι παρόμοιες.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.