Νέα Τηλεοπτική Σειρά: "Occult"

0

Το δίκτυο A&E προετοιμάζει το "πιλότο" του "Occult", μια νέα τηλεοπτική σειρά που εστιάζει στο μεταφυσικό και το αποκρυφιστικό.

"Το "Occult" εστιάζει γύρω απο έναν πράκτορα του FBI (Josh Lucas), ο οποίος επιστρέφει στην υπηρεσία ύστερα απο μια υποχρεωτική διοικητική άδεια, λόγω του νευρικού κλονισμού που υπέστη κατά την διάρκεια της έρευνας για την εξαφάνιση της γυναίκας του. Ανυπόμονος να επιστρέψει στη δουλειά του, γνωρίζει τη νέα του συνεργάτη, μια πράκτορα (Lynn Collins) με επίσης πολύπλοκο παρελθόν, που ειδικεύεται στο μεταφυσικό. Μαζί θα αναλάβουν την επίλυση υποθέσεων για το νεοσυσταθές τμήμα μεταφυσικών υποθέσεων (Occult Crimes Taskforce)."

Με παραγωγό τον σκηνοθέτη Michael Bay ("Transformers", "Armageddon") και σεναριογράφο τον James Wong ("The X-Files"), η νέα σειρά φιλοδοξεί να γίνει το νέο "The X-Files", κάτι που δυστυχώς όλοι γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ.

Στούς πρωταγωνιστούς ρόλους βρίσκονται ο Josh Lucas ("A Beautiful Mind", "Hulk"), η Lynn Collins ("John Carter"), και η Agnes Bruckner ("Private Practice"), ενώ το casting είναι ακόμη σε εξέλιξη.

[UPDATE] Το τηλεοπτικό δίκτυο A&E, τελικά δεν έδωσε το "πράσινο φώς" για το πιλοτικό επεισόδιο του "Occult" και η σειρά πλέον θεωρείται "νεκρή".

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.