Νέα Τηλεοπτική Σειρά: "Midnight Sun/Jour Polaire"

0

Σύμφωνα με το Deadline, το γαλλικό Canal+ σε συνεργασία με το σουηδικό SVT, έδωσαν το "πράσινο φώς" για την δημιουργία της τηλεοπτικής σειράς Midnight Sun/Jour Polaire. Πρόκειται για μια φιλόδοξη διεθνή και πολυγλωσσική παραγωγή που θα διανεμηθεί παγκοσμίως απο το StudioCanal.

"Η σειρά ξεκινά με ένα βίαιο φόνο ενός Γάλλου πολίτη, σε μια εξαθλιωμένη κοινότητα ανθρακωρύχων στο βορειότερο μέρος της Σουηδίας. Την έρευνα του φόνου αναλαμβάνει μια Γαλλίδα ντετέκτιβ σε συνεργασία με τον τοπικό εισαγγελέα και σύντομα βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν αδίστακτο κατά συρροή δολοφόνο, ένα μακάβριο σχέδιο και το δικό της επίπονο παρελθόν."

Δημιουργοί και σεναριογράφοι της σειράς είναι οι Måns Mårlind και Björn Stein ("Bron", "The Bridge"), βασισμένοι σε μια ιδέα των Henrik Jansson-Schweizer και Patrick Nebout.

Στους κεντρικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους θα βρεθούν η Γαλλίδα Leïla Bekhti ("Paris, je t'aime", "A Prophet") και ο Σουηδός Gustaf Hammersten ("Brüno", "The Girl with the Dragon Tattoo"), ενώ τα υπόλοιπα ονόματα του cast δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

Σύμφωνα με τον Fabrice De La Patellière, υπεύθυνο του Canal+:

"To Canal+ με μεγάλη χαρά ξεκινά για πρώτη φορά μια διεθνή συμπαραγωγή με το Σουηδικό δίκτυο SVT. Γυρισμένο στα εκπληκτικά τοπία της Αρκτικής, κοντά στη Kiruna, το Midnight Sun/Jour Polaire υπόσχεται στους τηλεθεατές μια μοναδική ατμόσφαιρα. Γραμμένο και γυρισμένο απο τους πολύ ταλαντούχους Mans Marlind και Bjorn Stein και πρωταγωνιστές τους Leïla Bekhti και Gustaf Hammersten, αυτό το Σκανδιναβικό θρίλερ αποτελεί μια υψηλού κύρους προσθήκη στην συλλογή του καναλιού μας."

Η σειρά που χαρακτηρίζεται σαν δραματικό θρίλερ, θα αποτελείται απο 8 επεισόδια και θα ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι, στην αρκτική περιοχή της Σουηδίας.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.