Νέα Τηλεοπτική Σειρά: "Manhattan"

0

Υστερα απο το "Salem", που αποτέλεσε την πρώτη σειρά σεναρίου του δικτύου WGN America, το αμερικανικό δίκτυο έχει ήδη παραγγείλει και την πρώτη σαιζόν του "Manhattan", την νέα τηλεοπτική σειρά του Sam Shaw ("Masters of Sex").

"Το νέο δράμα του WGN ακολουθεί την προσπάθεια της κατασκευής της πρώτης ατομικής βόμβας του κόσμου (Manhattan Project), στο Los Alamos του New Mexico. Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκονται οι ιδιοφυείς πλήν "προβληματικοί" επιστήμονες και οι οικογένειες τους, καθώς προσπαθούν να συνυπάρξουν σε ένα κόσμο όπου τα μυστικά και τα ψέματα, διεισδύουν σε κάθε πτυχή της ζωής τους."

Δημιουργός της σειρά είναι ο Sam Shaw, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Thomas Schlamme ("The West Wing"), που θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού.

manhattan-wgn-america-cast

Πρωταγωνιστούν οι John Benjamin Hickey, Olivia Williams, Daniel Stern, Ashley Zukerman, Katia Herbers, Christopher Denham, Harry Lloyd, Michael Chernus, Rachel Brosnahan, Eddie Shin.

Με το "Salem" να αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς έχει ήδη ανανεωθεί για 2η σαιζόν, το WGN America συνεχίζει το άνοιγμά του στίς σειρές σεναρίου, με μια νέα παραγωγή που εκ πρώτης όψεως φαντάζει ενδιαφέρουσα.

Η πρώτη σαιζόν του "Manhattan" θα κάνει πρεμιέρα στίς 27 Ιουλίου, και θα αποτελείται απο 13 επεισόδια.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.