Νέα Τηλεοπτική Σειρά: "Halt and Catch Fire"

0

Πρόκειται για τη νέα τηλεοπτική σειρά του δικτύου AMC, που καταγράφει την "έκρηξη" της αγοράς των οικιακών υπολογιστών, στο Dallas της δεκαετίας του 80'.

"Η σειρά καταγράφει την άνοδο της εποχής των PC (Personal Computers) στην περιοχή Silicon Prairie του Texas, στίς αρχές της δεκαετίας του 80', όπου μια αταίριαστη τριάδα αποτελούμενη απο έναν οραματιστή, ένα μηχανικό και μια χαρισματική νεαρή, θα πάρει επαγγελματικά και προσωπικά ρίσκα στην προσπάθεια της κατασκευής ένος υπολογιστή που θα αλλάξει τον κόσμο. Καθώς το τοπίο του Texas αλλάζει γεμίζοντας με εγκαταστάσεις παρασκευής ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, οι τριβές μεταξύ της τριάδας κλιμακώνονται καθώς προσπαθούν να ισορροπήσουν στην λεπτή διαχωριστική γραμμή που χωρίζει το όραμα και την απάτη, την διάνοια και την ψευδαίσθηση..."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Chris Cantwell & Chris Rogers, στη θέση του showrunner βρίσκεται ο Jonathan Lisco, ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Mark Johnson και Melissa Bernstein ("Breaking Bad", "Rectify").

Πρωταγωνιστούν οι Lee Pace ("Pushing Daisies"), Scoot McNairy ("Argo"), Mackenzie Davis ("Smashed"), Kerry Bishé, Toby Huss ("Cowboys & Aliens"), David Wilson Barnes ("The Bourne Legacy").

Η μίνι πρεμιέρα της σειράς θα γίνει στο φεστιβάλ SXSW τον Μάρτιο, ενώ το πρώτο επεισοδίο θα προβληθεί στο AMC το καλοκαίρι, σκηνοθετημένο απο τον Juan Campanella ("The Secret In Their Eyes").

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.