Νέα Τηλεοπτική Σειρά: "Gotham"

0

Πρόκειται για την νέα φιλοδοξη τηλεοπτική σειρά του δικτύου Fox, που εστιάζει στον James Gordon, τον ντετέκτιβ της αστυνομίας της Gotham City (πρίν γίνει αρχηγός), ένα χαρακτήρα που δημιούργησαν οι Bill Finger και Bob Kane και που εμφανίστηκε για πρώτη φόρα δίπλα στον Batman στο τεύχος #27 που κυκλοφόρησε απο την DC Comics το 1939. Στη σειρά θα εμφανίζονται συχνά ο νεαρός Bruce Wayne, ο Oswald Cobblepot (The Penguin) και η νεαρή Selina Kyle (The Catwoman).

"Ολοι γνωρίζουν τον Αρχηγό της Αστυνομίας Gordon. Είναι ένας απο τους μεγαλύτερους πολέμιους του εγκλήματος, ένας άνδρας που η φήμη του είναι συνώνυμη με το νόμο και την τάξη. Ομως πόσα ξέρουμε για την ιστορία του Gordon και την άνοδο του απο νεοσύλλεκτος αστυνομικός σε αρχηγό της αστυνομίας?
Τι χρειάστηκε για να βρεί το δρόμο μέσα απο τα πολλαπλά επίπεδα που μυστικά διοικούσαν την Gotham City, το μέρος που γέννησε τους πιο εμβληματικούς "κακούς" του κόσμου? Και ποιές ήταν οι συνθήκες που δημιούργησαν τις εξωπραγματικές προσωπικότητες της Catwoman, του Penguin, του Riddler, του Two-Face και του Joker?"

Δημιουργός και σεναριογράφος της νέας σειράς είναι ο Bruno Heller ("Rome", "The Mentalist"), που θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Danny Cannon ("Nikita").

gotham-logo

Στο ρόλο του James Gordon βρίσκεται ο Ben McKenzie ("The O.C."), στο ρόλο του νεαρού Bruce Wayne θα βρεθεί ο David Mazouz ("Touch"), την νεαρή Catwoman θα υποδυθεί η Camren Bicondova, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Donal Logue, Sean Pertwee, Erin Richards, Robin Taylor, Zabryna Guevara, Clare Foley, Jada Pinkett Smith, Sara Paxto.

Το "Gotham" θα κάνει πρεμιέρα στο Fox, πιθανότατα στα τέλη του 2014.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.