Νέα Τηλεοπτική Σειρά: "Da Vinci's Demons"

0

Με την σειρά "Spartacus" να τελειώνει τον προσεχή Απρίλιο, το τηλεοπτικό δίκτυο Starz έψαχνε εναγωνίως τη σειρά που θα αντικαθιστούσε επάξια τη μεγαλύτερη επιτυχία του δικτύου τα τελευταία χρόνια.

Απο τον δημιουργό David S. Goyer ("The Dark Knight Trilogy", "Blade Trilogy", "Man of Steel"), το "Da Vinci's Demons" είναι μια ιστορική σειρά που διαστρέφει τα νεαρά χρόνια του Da Vinci σε μία βίαιη και γραφική φαντασία, χρησιμοποιώντας την επιτυχημένη συνταγή του "Spartacus".

"Η ανείπωτη ιστορία του Leonardo Da Vinci, στη Αναγεννησιακή Φλορεντία. Ενός 25χρονου νεαρού καλλιτέχνη, εφευρέτη, εραστή, ονειροπόλου και ιδεαλιστή που πασχίζει να ζήσει μέσα στα όρια της δικής του πραγματικότητας και εποχής και που αρχίζει όχι μόνο να βλέπει το μέλλον αλλά και να το δημιουργεί. Ο Da Vinci χρησιμοποιεί τη δίψα του για γνώση και τις ικανότητες του για να γίνει ένα είδος ιστορικού σούπερ-ήρωα που θα "ελευθέρωσει το μέλλον" απο μια κοινωνική ελίτ που επιθυμεί να αποκρύψει τη γνώση."

Στο ρόλο του Da Vinci βρίσκεται ο Tom Riley ("Monroe TV series") ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Laura Haddock, Eros Vlahos, Gregg Chillin, Lara Pulver, Tom Bateman, Hera Hilmar, Blake Ritson, Ross O'Hennessey.

Με μεγάλο budget, με πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία και με την υπογραφή του Goyer, το "Da Vinci's Demons" φαίνεται να διαθέτει όλα τα συστατικά για να γίνει η νέα επιτυχία του δικτύου Starz.

Η πρώτη σαιζόν που θα αποτελείται απο 8 επεισόδια θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Απριλίου στο Starz.

Δείτε το trailer:

Da-Vinci's-Demons-Poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.