Νέα Τηλεοπτική Σειρά: "Crossbones"

0

"Το έτος 1715 στο νησί New Providence των Μπαχάμας - την πρώτη λειτουργική δημοκρατία της Αμερικής - εκεί βασιλεύει ο διαβολικός πειρατής Edward Teach, γνωστός και ως Blackbeard (Μαυρογένης - John Malkovich), μέσα σε ένα άγριο κράτος κλεφτών, παρανόμων και κακοποιών-ναυτών. Μια παραγκούπολη αλλά και παράδεισος των πειρατών, αυτό το μέρος είναι μοναδικό και μια σοβαρή απειλή για το διεθνές εμπόριο.

Σε μια προσπάθεια να αποκτήσει το έλεγχο αυτής της τρομακτικής κοινωνίας, ο Tom Lowe - ένας ικανότατος δολοφόνος - στέλνεται στο παράδεισο των πειρατών με σκοπό να δολοφονήσει τον χαρισματικό Μαυρογένη. Ομως όσο πιο κοντά φτάνει, ο Lowe διαπιστώνει ότι η αποστολή του δεν είναι και τόσο εύκολη. Ο Lowe δεν μπορεί να μην θαυμάζει τα πολιτικά ιδανικά του Μαυρογένη, η δίψα του οποίου για γνώση δεν έχει όρια και νόμους.
Ομως ο Lowe δεν είναι ο μόνος κίνδυνος που απειλεί την κυριαρχία του Μαυρογένη, καθώς το πάθος του για μια γυναίκα αποτελεί την μεγαλύτερη αδυναμία του."

Περιπετειώδης σειρά εποχής απο τον Neil Cross ("Luther" - TV series, "Mama") και παραγωγούς τους Walter F. Parkes & Laurie MacDonald (Gladiator, Men in Black), Ted Gold (Three Rivers), βασισμένο στο βιβλίο "The Republic of Pirates", του Colin Woodard.

Στο πρωταγωνιστικό ρόλο του "Μαυρογένη" βρίσκεται ο John Malkovich ("Dangerous Liaisons", "Red"), ενώ πρός το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα του υπόλοιπου cast.

To "Crossbones" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στίς αρχές του 2014 στο NBC, την ίδια περίπου περίοδο που θα κάνει πρεμιέρα στο δίκτυο Starz, η επίσης πειρατική σειρά "Black Sails".

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.