Νέα Τηλεοπτική Σειρά: "Berlin Station"

0

Πρόκειται για την νέα τηλεοπτική σειρά του δικτύου Epix, ένα κατασκοπευτικό θρίλερ που εξελίσσεται στη σημερινή εποχή.

"Η ιστορία ακολουθεί τον Daniel Meyer (Richard Armitage), έναν νεοδιοριζόμενο αξιωματικό που φτάνει στα γραφεία της CIA στο Βερολίνο για να ανακαλύψει μια πηγή διαρροής εμπιστευτικών πληροφοριών. Υπο την καθοδήγηση του κουρασμένου βετεράνου αξιωματικού Hector DeJean (Rhys Ifans) - ενός σκοτεινού, γοητευτικού και επίμονου πράκτορα - ο Daniel μαθαίνει να μάχεται στον δύσκολο κόσμο των πρακτόρων του πεδίου, αντιμέτωπος με την παραπλάνηση, τους κινδύνους και τους ηθικούς συμβιβασμούς."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Olen Steinhauer, ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον showrunner Brad Winters και τον Michaël Roskam που θα σκηνοθετήσει και τα δυο πρώτα επεισόδια.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Richard Armitage ("The Hobbit"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Rhys Ifans, Michelle Forbes ("The Killing"), Richard Jenkins, Tamlyn Tomita ("Resurrection", "The Day After Tomorrow"), Leland Orser ("Ray Donovan"), Bernhard Schütz ("A Most Wanted Man") και Richard Dillane ("The Dark Knight").

Με αξιόλογο cast και ευρωπαϊκό σκηνικό, η δεύτερη original σειρά του Epix αναμένεται ενδιαφέρουσα και φαντάζει σαν μια ιδανική προσθήκη, στην προσπάθεια του δικτύου να μπεί για τα καλά στο χώρο των σειρών σεναρίου.

Τα γυρίσματα της σειράς διεξάγονται αυτή τη στιγμή στο Βερολίνο, ενώ η πρεμιέρα της αναμένεται να γίνει το φθινόπωρο του 2016...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.