Νέα Τηλεοπτική Σειρά: "Beowulf"

0

Πρόκειται για την νέα τηλεοπτική σειρά του δικτύου ITV, που αποτελεί μια νέα εκδοχή του διάσημου ήρωα της λογοτεχνίας, "Beowulf".

"Η νέα σειρά εξελίσσεται στο μυθικό Shieldlands, ένα θεαματικό και επικίνδυνο μέρος που κατοικείται απο ανθρώπους και φανταστικά πλάσματα. Η ιστορία εστιάζει στον περιβόητο Σκανδιναβό πολεμιστή, ο οποίος επιστρέφει στο Heorot για αποδώσει τα σέβη του στον πρόσφατα αποθανόντα Hrothgar - τον άνθρωπο που τον μεγάλωσε. Ομως όταν το παλάτι δέχεται την επίθεση του τρομακτικού πλάσματος Grendel, o Beowulf θα πρέπει να τον κυνηγήσει για να κερδίσει την εύνοια της νέας αρχόντισσας του Heorot αλλά και την εύνοια της κοινωνίας."

Το σενάριο της σειράς θα γράψει ο James Dormer ("Strike Back"), που θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Tim Haines ("Primeval") και Katie Newman ("Primeval: New World").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Beowulf θα βρεθεί ο Kieran Bew (Da Vinci’s Demons), ενώ

Kieran Bew

Kieran Bew

πρωταγωνιστούν επίσης οι William Hurt ("Children of a Lesser God", "Dark City"), Joanne Whalley (Wolf Hall), Ed Speleers ("Downton Abbey"), David Ajala ("Black Box"), Ian Puleston- Davies ("Coronation Street"), Ellora Torchia ("Indian Summers"), Gisli Orn Gardarsson ("Spooks and Spirits"), Susan Aderin ("The Last Detective"), Kirsty Oswald ("Ripper Street"), Laura Donnelly ("Outlander") και Edward Hogg ("Indian Summers").

Το "Beowulf" έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά φιλόδοξων παραγωγών που ετοιμάζει το ITV και που περιλαμβάνει το "The Frankenstein Chronicles", και το "Jekyll & Hyde".

Το "Beowulf" θα αποτελείται απο 13 επεισόδια, ενώ τα γυρίσματα του θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο, στο Durham και το Northumberland της Βορειοανατολικής Αγγλίας.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.