Νέα Τηλεοπτική Σειρά: "Believe" των Alfonso Cuaron & J. J. Abrams

0

Με το αμερικανικό τηλεοπτικό τοπίο να έχει περάσει στην επονομαζόμενη pilot-season, όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα ετοιμάζουν τα πιλοτικά επεισόδια των νέων σειρών που φιλοδοξούν να ενταχθούν στα προγράμματα τους.

Μια απο αυτές τις νέες σειρές είναι και το "Believe", η νέα scifi-δραματική σειρά των Alfonso Cuaron και J.J. Abrams για το δίκτυο NBC.

"Μια αταίριαστη σχέση ξεκινά μεταξύ της Bo - ενός χαρισματικού νεαρού κοριτσιού με υπερφυσικές δυνάμεις - και του Tate, ενός άνδρα-δραπέτη που έχει αναλάβει την προστασία της απο τις δυνάμεις του κακού που την καταδιώκουν."

Τη σκηνοθεσία του "πιλότου" έχει αναλάβει ο εξαιρετικός Alfonso Cuaron ("Children of Men") που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Mark Friedman ("The Forgotten"). Στη παραγωγή, εκτός των Cuaron και Friedman βρίσκονται οι J.J. Abrams ("Lost") και Bryan Burk ("Person of Interest") ενώ το cast που βρίσκεται σε εξέλιξη, περιλαμβάνει τους Jake McLaughlin ("Savages"), Delroy Lindo ("The Chicago Code"), Sienna Guillory ("Resident Evil"), Jamie Chung ("Once Upon a Time") και Johnny Sequoyah.

believe-tv-cast

Jamie Chung, Delroy Lindo, Sienna Guillory

Το "Believe" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2013, στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.