Νέα Τηλεοπτική Μίνι Σειρά: “11/22/63”

0

Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας του Stephen King, που αποτελεί μια παραγωγή της Bad Robot των J.J. Abrams και Bryan Burk, για την ιντερνετική συνδρομητική υπηρεσία Hulu.

"Το 11/22/63 εστιάζει στον Jake, ένα μετριοπαθή δάσκαλο Αγγλικών που κατά λάθος πέφτει σε μια χρονοπύλη που οδηγεί στις 9 Σεπτεμβρίου του 1958. Εκεί ο Jake θα αναλάβει να αποτρέψει την δολοφονία του Προέδρου John F. Kennedy που συνέβη στις 22 Νοεμβρίου του 1963. Ομως η αποστολή του απειλείται απο τον Lee Harvey Oswald, ένα ερωτικό φλέρτ και το ίδιο το παρελθόν που δεν επιθυμεί την αλλαγή..."

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει η Bridget Carpenter ("The Red Road"), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι J.J. Abrams, Bryan Burk και Stephen King.

11-22-63-hulu

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Jake βρίσκεται ο James Franco ("Oz the Great and Powerful", "127 Hours"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Sarah Gadon ("Dracula Untold", "Enemy"), Josh Duhamel ("Transformers"), Michael Izquierdo, Kevin Dennis, Amy Marie Wallace, Daniel Webber, Scott C Wilson, Joshua Holmes.

Η μίνι σειρά του Hulu αποτελεί την 25η τηλεοπτική μεταφορά βιβλίου ή ιστορίας του Stephen King, ένα τηλεοπτικό παρελθόν που αν και πλούσιο δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και σαν άκρως επιτυχημένο, καθώς οι περισσότερες μεταφορές κινήθηκαν στη μετριότητα.

Το “11/22/63” αποτελείται απο 9 ωριαία επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Φεβρουαρίου στο Hulu.

Εικόνα: Entertainment Weekly

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.