Νέα Τηλεοπτική Μίνι-Σειρά: "The Casual Vacancy"

0

Πρόκειται για την μεταφορά στη μικρή οθόνη, της νουβέλας "The Casual Vacancy", που έγραψε η συγγραφέας J.K. Rowling ("Harry Poter"). Η νουβέλα που θα μεταφερθεί με την μορφή μίνι-σειράς, είναι μια συμπαραγωγή του HBO και του BBC.

"Οταν ο Barry Fairbrother πεθαίνει στα 40 του χρόνια, η πόλη του Pagford βρίσκεται σε κατάσταση σόκ.

Το Pagford είναι μια φαινομενικά ειδυλιακή πόλη, με μια όμορφη πλακόστρωτη πλατεία και ένα αρχαίο μοναστήρι. Αυτό που κρύβεται όμως πίσω απο την όμορφη πρόσοψη, είναι μια πόλη σε πόλεμο.

Οι πλούσιοι είναι σε πόλεμο με τους φτωχούς, οι έφηβοι σε πόλεμο με τους γονείς τους, οι σύζυγοι σε πόλεμο μεταξύ τους, οι καθηγητές σε πόλεμο με τους μαθητές τους. Το Pagford δεν είναι καθόλου αυτό που φαίνεται...

Και η άδεια θέση που άφησε ο Barry στο ενοριακό συμβούλιο, θα γίνει ο καταλύτης του μεγαλύτερου πολέμου που είδε ποτέ αυτή η πόλη. Ποιός θα θριαμβεύσει σε μια εκλογική διαδικασία γεμάτη με πάθος, υποκριτικότητα και απρόσμενες αποκαλύψεις?"

Την σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει ο Jonny Campbell ("In the Flesh"), ενώ το σενάριο υπογράφει η Sarah Phelps ("EastEnders").

Πρωταγωνιστούν οι Michael Gambon, Julia McKenzie, Rory Kinnear, Keeley Hawes, Simon McBurney, Richard Glover, Abigail Lawrie, Rufus Jones, Keeley Forsyth, Michelle Austin, Marie Chritchley, Monica Dolan.

Η παραγωγή της σειράς που θα αποτελείται απο τρία μέρη, θα ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι, ενώ η προβολή της θα γίνει μέσα στο 2015.

 

the-casual-vacancy-book

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.