Νέα Τηλεοπτική Μίνι-Σειρά: "The Missing"

0

To τηλεοπτικό δίκτυο Starz ανακοίνωσε εχθές την ημερομηνία πρεμιέρας του "The Missing", της νέας τηλεοπτικής μίνι-σειράς που χαρακτηρίζεται ως θρίλερ μυστηρίου.

"Η ιστορία εστιάζει στην ψυχολογική κατάρρευση και το ανθρωποκυνηγητό που ακολούθησε ύστερα απο την εξαφάνιση ενός 5χρονου παιδιού, που έκανε διακοπές μαζί με τους γονείς του, στη Γαλλία το 2006. Η σειρά που εξελίσσεται σε δυο χρονικές περιόδους, εξερευνά και τον δραματικό αντίκτυπο που είχε η εξαφάνιση του παιδιού, στις σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστικών χαρακτήρων."

Το σενάριο της σειράς έχουν αναλάβει οι Harry Williams & Jack Williams ("Roman's Empire"), ενώ στην σκηνοθεσία βρίσκεται Tom Shankland ("Ripper Street").

Πρωταγωνιστούν οι James Nesbitt ("The Hobbit Trilogy"), Frances O'Connor ("A.I. Artificial Intelligence"), Tchéky Karyo ("The Patriot"), Sebastian Badarau, Max Wrottesley, Yassine Fadel, Oliver Gatz, Arsher Ali, Titus De Voogdt, Émilie Dequenne, Jason Flemyng, Eric Godon, Oliver Hunt.

Η σειρά που αποτελεί μια συμπαραγωγή του Starz και του BBC, εξελίσσεται ταυτόχρονα σε δυο διαφορετικές χρονικές περιόδους: αμέσως μετά την εξαφάνιση του παιδιού και οκτώ χρόνια αργότερα, όταν ο πατέρας του επιστρέφει στη Γαλλία για να συνεχίσει την αναζήτηση.

Το "The Missing" θα ολοκληρωθεί σε 8 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στίς 15 Νοεμβρίου.

 

the-missing-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.