Νέα Τηλεοπτική Μίνι Σειρά: "The Last Kingdom"

0

Πρόκειται για τη νέα τηλεοπτική μίνι σειρά του BBC και του BBC America, που είναι βασισμένη στη σειρά βιβλίων "The Saxon Stories", του Bernard Cornwell.

"Η ιστορία εξελίσσεται το 872, μια εποχή όπου τα ξεχωριστά βασίλεια που αποτελούσαν τότε την Αγγλία, έχουν πέσει στα χέρια των Vikings εισβολέων. Το μεγάλο βασίλειο του Wessex στέκεται πλέον μόνο του, υπό την ηγεσία του King Alfred the Great. Ενάντια σε αυτό το ταραχώδες σκηνικό, ζεί ο Uhtred, ο ήρωας των ιστοριών.
Οταν οι ευγενείς Σάξωνες γονείς του σκοτώνονται απο τους Vikings, οι εισβολείς των απαγάγουν και τον μεγαλώνουν σαν δικό τους. Διχασμένος ανάμεσα στη χώρα του και την νέα του οικογένεια, η πίστη του δοκιμάζεται συνεχώς.
Σε μια αναζήτηση διεκδίκησης του πατρογονικό δικαιώματος του, ο Uhtred πρέπει να διασχίσει ένα επικίνδυνο μονοπάτι ανάμεσα στις δυο πλευρές, αν θέλει να παίξει το ρόλο του στη γέννηση ενός νέου έθνους και τελικά να επανακτίσει τα εδάφη των προγόνων του."

Το σενάριο της σειράς θα γράψει ο Stephen Butchard ("Good Cop", "Five Daughters"), ενώ τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Nick Murphy ("Prey", "Blood").

Την παραγωγή του "The Last Kingdom" θα αναλάβει η θυγατρική εταιρεία του NBC, Carnival Films ("Downton Abbey"), ενώ η προβολή των 8 επεισοδίων θα γίνει μέσα απο το BBC Two.

Η παραγωγή θα ξεκινήσει τον φθινόπωρο, ενώ το casting είναι ήδη σε εξέλιξη.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.