Νέα Σειρά Απο Τον George R. R. Martin Στο HBO

0

Σύμφωνα με το THR, ο George R. R. Martin ετοιμάζει το "Captain Cosmos", μια νέα τηλεοπτική σειρά που θα προβληθεί μέσα απο το HBO, το δίκτυο που ο συγγραφέας των βιβλίων του "Game Of Thrones" έχει συνάψει αποκλειστική συνεργασία.

"Η ιστορία εξελίσσεται το 1949 και εστιάζει σε ένα νεαρό συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας, λίγο πρίν απο την απαρχή της εποχής της τηλεόρασης. Ο συγγραφέας περνά την ώρα γράφοντας ιστορίες που κανείς δεν θα τολμούσε να γράψει εκείνη την εποχή."

Το σενάριο του πιλότου σειράς έχει αναλάβει ο Michael Casutt ("Z Nation") , ενώ ο πολυάσχολος George R. R. Martin θα περιοριστεί στο ρόλο του παραγωγού, καθώς αυτή την εποχή προσπαθεί να ολοκληρώσει το βιβλίο "The Winds of Winter", το έκτο βιβλίο της σειράς "A Song of Ice and Fire", που αποτελεί την βάση του "Game Of Thrones" και που έχει ήδη καθυστερήσει να ολοκληρώσει.

Την ίδια ώρα οι παραγωγοί του "Game Of Thrones", Dan Weiss και David Benioff, ξεκαθάρισαν ότι η σειρά θα προχωρήσει είτε με τον Martin, είτε χωρίς αυτόν, κάτι που προσέθεσε μια έξτρα πίεση για τον συγγραφέα.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.