Νέo Promo Και Trailer Απο Το "The X-Files" [UPDATE]

0

Το δίκτυο Fox κυκλοφόρησε δυο νέα promos απο το reboot του "The X-Files", της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς που επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες ύστερα απο 13 χρόνια.

"Δεκατρία χρόνια μετά το τέλος της σειράς, το Fox παρήγγειλε το νέο συναρπαστικό κεφάλαιο του THE X-FILES, μια συναρπαστική σειρά έξι επεισοδίων της οποίας θα ηγηθεί ο δημιοργός/παραγωγός Chris Carter με τους David Duchovny και Gillian Anderson να επιστρέφουν στους ρόλους των εμβληματικών πρακτόρων του FBI, Fox Mulder και Dana Scully. Αυτό το γεγονός σηματοδοτεί την ιστορική επιστροφή του βραβευμένου με Emmy και Χρυσή Σφαίρα φαινόμενου, που παραμένει μια απο τις μακριβιότερες sci-fi σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης."

Επικεφαλής της σειράς θα είναι και πάλι ο δημιουργός της Chris Carter ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Fox Mulder και Dana Scully θα βρεθούν και πάλι οι David Duchovny και Gillian Anderson, ενώ και στο ρόλο του Walter Skinner θα βρεθεί και πάλι ο Mitch Pileggi. Πρωταγωνιστούν επίσης οι William B. Davis, Annet Mehendru, Robbie Amell, Lauren Ambrose, Annabeth Gish, Annet Mahendru, Rhys Darby, Kumail Nanjiani και Joel McHale.

Η αναβίωση του "The X-Files" αποτελείται απο έξι επεισόδια, τα οποία θα περιλαμβάνουν τόσο αυτόνομες ιστορίες, όσο και ιστορίες που επεικτείνουν την κεντρική ιδέα της σειράς.

To "The X-Files" θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα απο το Fox στις 24 Ιανουαρίου.

Promo

[UPDATE]

Το Fox κυκλοφόρησε και ένα νέο, μεγάλης διάρκειας trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.