Η NBCUniversal Απέκτησε Το Comic "Trees"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η NBCUniversal International Studios απέκτησε τα δικαιώματα της τηλεοπτικής μεταφοράς του "Trees", του comic που έγραψε ο Warren Ellis ("Red") και εικονογράφησε ο Jason Howard.

Το πρώτο τεύχος της εικονογραφημένης νουβέλας της Image Comics κυκλοφόρησε τον Μαϊο του 2014 και μέχρι σήμερα μετρά 14 τεύχη, που έχουν αποσπάσει πολύ καλές κριτικές.

"Δέκα χρόνια μετά την προσγείωση τους. Σε ολόκληρο τον κόσμο. Και δεν έκαναν τίποτε παρά να κάθονται στη Γή σαν δέντρα, ασκώντας της σιωπηρή τους πίεση πάνω στο κόσμο, απο την Κίνα μέχρι και τον Αρκτικό Κύκλο, σαν να μην υπήρχε τίποτε εδώ και τίποτα απο κάτω τους. Δέκα χρόνια απο τότε που μάθαμε την ύπαρξη νοήμουσας ζωής στο σύμπαν και το γεγονός ότι αυτοί δεν μας θεωρούν ως νοήμονες ή ζωντανούς..."

Την υλοποίηση της σειράς θα συντονίσει η εταιρεία παραγωγής Hardy Son & Baker, του ηθοποιού Tom Hardy ("Μad Max: Fury Road") και του Dean Baker.

Με οικολογική διάθεση και με ένα πρωτότυπο είδος εξωγήινων που φαίνεται να απαξιώνουν το ανθρώπινο είδος και τις ενέργειες του, το "Trees" φαντάζει ενδιαφέρον και διαφορετικό...

Η NBCUniversal Απέκτησε Το Comic "Trees"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.