Το NBC Παρήγγειλε Το "Triangle"

0

Σύμφωνα με το Deadline, το δίκτυο NBC παρήγγειλε την πρώτη σαιζόν απο το "Triangle", μια νέα τηλεοπτική σειρά που εστιάζει στην διαβόητη περιοχή του Τριγώνου των Βερμούδων.

"Η ιστορία εξελίσσεται στον εξωτικό και επικίνδυνο κόσμο του Τριγώνου των Βερμούδων. Υπό την εξουσία της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Ναυτικού, οι πρώην εραστές Wes Fallon και Marti Estevez ερευνούν τα περίεργα φαινόμενα που σχετίζονται με την περιοχή, ενώ την ίδια ώρα αναζητούν στοιχεία για την μοίρα του αδελφού του West και του συζύγου της Marti, που εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς στην περιοχή."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Guy Busick ("Watch Over Me", "Urge") και R. Christopher Murphy ("Stan Against Evil"), οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με την Brooke Kennedy ("The Good Wife").

Την υλοποίηση της σειράς θα αναλάβει η Working Title Television της NBCU International Studios, με παραγωγούς τους Michael Edelstein, Tim Bevan και Eric Fellner.

Αν και η ιστορία γύρω απο το Τρίγωνο των Βερμούδων προσελκύει πάντα το ενδιαφέρον, η υλοποίση της σειράς απο ένα ελεύθερο δίκτυο όπως το NBC, μας αναγκάζει να "κρατήσουμε μικρό καλάθι" για το "Triangle"...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.