Το NBC Παρήγγειλε Το "Powerless" Της DC Comics

0

Το NBC παρήγγειλε το "Powerless", την πρώτη κωμική τηλεοπτική σειρά απο το σύμπαν της DC Comics.

"Στην πρώτη κωμική σειρά απο το σύμπαν της DC Comics, η Vanessa Hudgens ("Grease Live", "High School Musical") υποδύεται την Emily, μια όμορφη και νεαρή ασφαλίστρια που ειδικεύεται στις αποζημειώσεις των κοινών θνητών που πλήττονται απο τις καταστροφές που προκαλούν οι μαχόμενοι σούπερ ήρωες. Οταν θα ορθώσει το αναστημα της απέναντι σε έναν απο αυτούς τους εξωπραγματικούς χαρακτήρες, τότε και η ίδια θα μετατραπεί σε ηρωίδα, τουλάχιστον για τους αξιαγάπητους και ιδιόρυθμους συναδέλφους της.
Τώρα, καθώς κινείται σε αυτήν την καθημερινότητα με το εκρηκτικό υπόβαθρο, η Emily θα ανακαλύψει ότι ο ήρωας δεν είναι απαραίτητα αυτός που έχει υπερδυνάμεις..."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Ben Queen ("Cars 2", "A to Z"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Michael Patrick Jann ("Childrens Hospital"), που θα σκηνοθετήσει το επεισόδιο-πιλότο.

Πρωταγωνιστούν οι Vanessa Hudgens, Alan Tudyk, Danny Pudi, Atlin Mitchell, Christina Kirk, Mark Brandon, Graeme Duffy, Vivien Elizabeth Armour, Antonio Cayonne.

Το "Powerless" αποτελεί την απάντηση της DC Comics στο "Damage Control" της Marvel, μια επίσης κωμική σειρά που έχει σχεδόν την ίδια υπόθεση...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.