Το Lifetime Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "The Clan Of The Cave Bear"

0

Το Lifetime παρήγγειλε το επεισόδιο-πιλότο του "The Clan Of The Cave Bear", της τηλεοπτικής σειράς που βασίζεται στη σειρά βιβλίων "Earth's Children", της Jean M. Auel. Τα έξι βιβλία της σειράς έχουν πουλήσει περισσότερα απο 60 εκατομμύρια αντίτυπα και έχουν μεταφραστεί σε 18 γλώσσες.

To 1986 το "The Clan Of The Cave Bear" μεταφέρθηκε στο σινεμά με πρωταγωνίστρια την Daryl Hannah, μια ταινία που απέτυχε τόσο εισπρακτικά όσο και στίς εντυπώσεις.

"Το The Clan Of The Cave Bear, το πρώτο βιβλίο της σειράς, λαμβάνει χώρα 25.000 χρόνια πρίν, μια περίοδο όπου οι Neanderthals μοιράζονταν τη Γή με τους πρώτους σύγχρονους ανθρώπους. Η ιστορία εστιάζει σε μια ομάδα ανθρώπων των σπηλαίων που υιοθετεί την Ayla, ένα ξανθό κορίτσι με μπλέ μάτια, ένα παιδί των "Αλλων". Καθώς η Ayla ωριμάζει και εξελίσσεται σε μια νεαρή γυναίκα με ψυχή και κουράγιο, πρέπει να αγωνιστεί για την επιβίωση ενάντια στο ζηλόφθονο Broud, το μελλοντικό ηγέτη της φυλής."

Το σενάριο του πιλότου θα γράψει η Linda Woolverton ("The Lion King"), ενώ την παραγωγή του project έχουν αναλάβει οι Ron Howard ("A Beautiful Mind", "Rush"), Brian Grazer (24, "Gang Related"), Allison Shearmur ("The Hunger Games: Catching Fire"), Francie Calfo ("Gang Related") και Jean M. Auel.

Σύμφωνα με τον Rob Sharenow, Αντιπρόεδρο του Lifetime:

"Είμαι μεγάλος θαυμαστής των έργων της Jean M. Auel. Με την εντυπωσιακή δημιουργική ομάδα των Ron Howard, Linda Woolverton, Brian Grazer, Alli Shearmur, Jean M. Auel και Francie Calfo, το project διαθέτει τα πάντα: επική εξιστόρηση, ενδιαφέροντες χαρακτήρες και ένα μοναδικό κόσμο που δεν έχει εξερευνηθεί απο την τηλεόραση."

Η πολύ πρωτότυπη για τα τηλεοπτικά δεδομένα σειρά, θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2015, αν και εφόσον ο πιλότος στεφθεί με επιτυχία.

 

The-Clan-Of-The-Cave-Bear-book

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.