Η Legendary Ετοιμάζει Τη Σειρά "Biopunk"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Gotham Group και η Legendary ετοιμάζουν το "Biopunk", μια νέα τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στο βιβλίο "Biopunk: DIY Scientists Hack the Software of Life", που έγραψε ο Marcus Wohlsen, ο συντάκτης του περιοδικού "Wired".

"To Biopunk καταγράφει τον υπόγειο κόσμο των bio-hackers - επιστημόνες που πειραματίζονται στην βιοτεχνολογία στα γκαράζ των σπιτιών τους και που προσπαθούν να καταφέρουν κάτι ανάλογο με αυτό που έκανε ο Steve Jobs στο χώρο των υπολογιστών. Αυτοί είναι νεαροί, διψασμένοι και αντισυμβατικοί επιστήμονες, αφοσιωμένοι στον εκδημοκρατισμό του DNA, με τον τρόπο που το internet το κατάφερε για την πληροφορία και με την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να κατασκευάσουν νέους οργανισμούς που θα μπορούσαν να λύσουν ιδιαίτερα δύσκολες προκλήσεις στους τομείς των τροφίμων, την υγείας, της ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος".

Δημιουργός της σειράς είναι ο Chase Palmer, ο οποίος θα γράψει και το σενάριο, ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρεθεί ο Zachary Quinto ("Heroes", "Star Trek"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Neal Dodson.

Σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς, Chase Palmer:

"Απο την πρώτη στιγμή που εισήλθα στο κόσμο του βιβλίου του Marcus, η φαντασία μου επικεντρώθηκε πάνω του. Αμέσως κατάλαβα ότι αυτή η τολμηρή, ακτιβιστική και ανατρεπτική υποκουλτούρα των ανεξάρτητων επιστημόνων θα αποτελούσε για εμένα τον τρόπο να αφηγηθώ μια μεγάλου εύρους ιστορία για την επόμενη μεγάλη τεχνολογική εξέλιξη, που κανείς δεν γνωρίζει ότι έρχεται, αλλά το σίγουρο είναι πως θα αλλάξει τα πάντα: το χακάρισμα της ζωής. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα υλοποιήσω αυτό το εγχείρημα με την Legendary και ειδικά τον Zachary Quinto, η ευφυία και το χάρισμα του οποίου είναι τα χαρακτηριστικά που θα βασιστεί η σειρά."

Η ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερα προκλητική σειρά που μέσα στο επόμενο διάστημα θα αναζητήσει την τηλεοπτική της στέγη, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2018...

 

Η Legendary Ετοιμάζει Τη Σειρά "Biopunk"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.