Το "The Inhumans" Στην Τηλεόραση

0

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε το "The Inhumans" να αποτελεί μέρος του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel και μάλιστα να διαθέτει και ημερομηνία κυκλοφορίας στις αίθουσες (2 Ιουλίου του 2019), τελικά τα σχέδια άλλαξαν, καθώς το comic θα μεταφερθεί τελικά στη μικρή οθόνη με την μορφή τηλεοπτικής σειράς.

Οι "The Inhumans" είναι μια φυλή υπερανθρώπων με ποικιλόμορφες και αποκλειστικές σούπερ δυνάμεις, που εμφανίστηκαν σε διάφορες σειρές comic της Marvel. Τα comics των "The Inhumans" εστιάζουν στις περιπέτειες των Black Bolt, Medusa και της Inhuman Royal Family που έχει ως έδρα της την πόλη Attilan.

Το "The Inhumans" Στην Τηλεόραση

Η πρώτη σαιζόν της σειράς θα αποτελείται απο οκτώ επεισόδια, με τα δυο πρώτα να κάνουν πρεμιέρα σε κινηματογραφικές αίθουσες IMAX το καλοκαίρι του 2017, ενώ η τηλεοπτική πρεμιέρα της σειράς θα γίνει το φθινόπωρο του ίδιου χρόνου στο ABC.

Σύμφωνα με τον Ben Sherwood, πρόεδρο του Disney/ABC Television Group:

"Αυτή η πρωτόγνωρη συμμαχία αντιπροσωπεύει μια γενναία και καινοτόμο προσέγγιση στην κυκλοφορία σπουδαίου τηλεοπτικού προγράμματος για ένα παγκόσμιο κοινό. Αυτή η κίνηση υπογραμμίζει την αδιάκοπη δέσμευση της Disney και του ABC, για την ανακάλυψη νέων και δημιουργικών τρόπων ανάδειξης των καλύτερων τηλεοπτικών μας προγραμμάτων."

Ενώ σύμφωνα με τον Dan Buckley, πρόεδρο της Marvel Television:

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ολοκληρώθηκε αυτή η συμφωνία μαζί με τους συνεργάτες μας. Σε ένα κόσμο διανομής και κατανάλωσης που αλλάζει συνεχώς, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα αποτελέσουμε μέρος αυτής της πρωτοριακής πρωτοβουλίας που θα μας φέρει στην πρώτη γραμμή αυτής προόδου."

Οσον αφορά τους συντελεστές της νέας τηλεοπτικής σειράς, αυτοί παραμένουν άγνωστοι, όμως με την ημερομηνία της πρεμιέρας να απέχει λιγότερο απο ένα χρόνο, οι αναλυτικές πληροφορίες γύρω απο το φιλόδοξο εγχείρημα θα γίνουν πολύ σύντομα γνωστές. Αν και η επιτυχία της νέας σειράς δεν είναι καθόλου εξασφαλισμένη, καθώς η Marvel τηλεοπτικά δεν γνωρίζει την ίδια επιτυχία που γνωρίζει στον κινηματογράφο, η προβολή των πρώτων επεισοδίων σε οθόνες IMAX είναι σίγουρα πρωτοποριακή και την φέρνει για μια ακόμη φορά ένα βήμα μπροστά απο την DC.

Το "The Inhumans" Στην Τηλεόραση

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.