Η IDW Entertainment Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του "Locke & Key"

0

Υστερα απο την αποτυχημένη προσπάθεια του δικτύου Fox το 2010, η τηλεοπτική μεταφορά του "Locke & Key" έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Το κόμικ των Joe Hill και Gabriel Rodriguez κυκλοφόρησε το 2008 και γνώρισε αμέσως την επιτυχία καθώς το πρώτο τεύχος εξαντλήθηκε απο την πρώτη κιόλας ημέρα, χαρίζοντας στους δημιουργούς του εξαιρετικές κριτικές και αρκετά βραβεία.

"Η ιστορία ακολουθεί την Nina Locke και τα τρία παιδιά της, τον Tyler, την Kinsey και τον Bode, που μετακομίζουν πίσω στο πατρικό τους σπίτι στη Μασαχουσέτη, ύστερα απο τον θάνατο του πατέρα τους. Εκεί δεν θα αργήσουν να καταλάβουν ότι το σπίτι κρύβει περισσότερα απο αυτά που δείχνει, όταν θα ανακαλύψουν κάποια μαγικά κλειδιά που δίνουν στους κατόχους τους ειδικές δυνάμεις. Η οικογένεια πλέον, θα πρέπει να ενωθεί και να διαφυλάξει ότι τα κλειδιά δεν θα πέσουν στα χέρια του δαίμονα που τα χρειάζεται για να ανοίξει μια πύλη πρός την κόλαση."

Η νέα προσπάθεια θα υλοποιηθεί απο την IDW Entertainment, που μέσα απο την εκδοτική θυγατρική της κυκλοφόρησε το comic το 2008. Το σενάριο του πιλότου θα γράψει ο ίδιος ο Joe Hill, ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού.

Σύμφωνα με τον δημιουργό του comic, Joe Hill:

"Την λατρεύω αυτήν την ιστορία. Τα επτά χρόνια που ξόδεψα πάνω στο 'Locke & Key' ήταν η πιο ευτυχισμένη δημιουργική εμπειρία της ζωής μου και ακόμη δεν έχει υπάρξει μέρα που να μην σκεφτώ αυτούς τους χαρακτήρες. Τα έξι βιβλία της σειράς είναι σαν έξι τηλεοπτικές σαιζόν και μου φαίνεται απολύτως φυσιολογικό να φέρουμε αυτόν τον κόσμο στην τηλεόραση και να δούμε πόσο μπορούμε να τρομάξουμε τους τηλεθεατές."

Την παραγωγή του πιλοτικού επεισοδίου έχει αναλάβει η Circle of Confusion ("The Walking Dead") για λογαριασμό της IDW Entertainment, που θα προσπαθήσει να πουλήσει το project σε κάποιο μεγάλο συνδρομητικό δίκτυο...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.