Είδαμε Τους Πιλότους Των "Lucifer", "Blindspot" & "Minority Report"

0

Αν και συνήθως οι πρόωρες διαρροές αφορούν κινηματογραφικές ταινίες, τον τελευταίο καιρό το φαινόμενο έχει αρχίσει να παρατηρείται και στις τηλεοπτικές σειρές. Χαρακτηριστικό και πιο πρόσφατο παράδειγμα αποτελούν οι πρόωρες κυκλοφορίες των πιλοτικών επεισοδίων των νέων σειρών "Lucifer", "Blindspot" και "Minority Report", μια διαρροή που συνέβη στις 10 Αυγούστου και που σύμφωνα με το Torrentfreak, έγινε απο την γνωστή ομάδα πειρατών LOL/DIMENSION.

Αυτό που προκαλεί εύλογα ερωτήματα όμως, είναι ότι και οι τρείς πιλότοι κυκλοφορούν στα torrent sites σε υψηλή ευκρίνεια και χωρίς watermarks, ένα γεγονός που κινεί πολλές υποψίες και δίνει αφορμή για πολλά σχόλια. Πέρα όμως απο το γιατί και το πώς και αφού είδαμε και τους τρείς πιλότους, αποφασίσαμε να γράψουμε ένα άρθρο με τις εντυπώσεις που μας άφησαν.

 

"BLINDSPOT" [NBC]

blindspot nbc

"Μια όμορφη γυναίκα βρίσκεται ξαφνικά στη μέση της πλατείας Times Square της Νέας Υόρκης, με την μνήμη της σβησμένη και το σώμα καλυμμένο απο τατουάζ που δεν κατανοεί. Την υπόθεση θα αναλάβει να εξιχνιάσει ο ειδικός πράκτορας του FBI Kurt Weller, ο ηγέτης μιας ελίτ ομάδας της υπηρεσίας. Ο Weller θα πρέπει να ανακαλύψει το παρελθόν της γυναίκας, που έχει το ονομά του γραμμένο στην πλάτη της."

Με υψηλό επίπεδο παραγωγής και ένα αξιόλογο πρωταγωνιστικό δίδυμο, η σειρά του NBC μας άφησε μια καλή πρώτη εντύπωση, αν και η ιστορία του/της special agent που δεν θυμάται τίποτε απο το σκοτεινό παρελθόν, μόνο σαν πρωτότυπη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

H παρουσία του Sullivan Stapleton στον πρωταγωνιστικό ρόλο δίνει το απαιτούμενο βάρος και σοβαρότητα, αυτό που παραμένει σαν ερωτηματικό όμως, είναι το πόσο αργά ή γρήγορα θα εξελιχθεί η ιστορία που θυμίζει την θηλυκή εκδοχή του Jason Bourne.

Σενάριο: Martin Gero ("Stargate: Atlantis")
Παραγωγή: Greg Berlanti ("Arrow", "The Flash"), Mark Pellington ("Arlington Road")
Σκηνοθεσία Πιλότου: Mark Pellington
Πρωταγωνιστές: Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Rob Brown, Ukweli Roach, Audrey Esparza, Marianne Jean-Baptiste, Ashley Johnson.

Πρεμιέρα: 21 Σεπτεμβρίου

Δείτε το trailer:


"LUCIFER" [FOX]

lucifer-fox

"Η ιστορία εστιάζει στον Lucifer, ο οποίος βαριεστημένος και δυστυχισμένος σαν ο Άρχοντας της Κόλασης, παραιτείται του θρόνου του και εγκαταλείπει το βασίλειο του για την υπέροχη παράνοια του Los Angeles, εκεί όπου θα αποκτήσει ενδιαφέρον, βοηθώντας την αστυνομία στην σύλληψη των κακοποιών."

Αν και ξεκινήσαμε με μια έντονη προκατάληψη λόγο της πλοκής, η παρακολούθηση του πιλοτικού επεισοδίου υπήρξε ιδιαίτερα ευχάριστη, καθώς η νέα σειρά του Fox διαθέτει έξυπνο χιούμορ και ένα πρωταγωνιστή που ανταποκρίνεται άψογα στο ρόλο του φιλήδονου και αλλαζόνα Lucifer, που αρέσκεται στο να συναλλάσσεται με τους ελαττωματικούς, πλήν γοητευτικούς για αυτόν ανθρώπους.

Με δεδομένο ότι και το "Lucifer" θα ακολούθησει το βαρετό πλέον φορμάτ της επίλυσης εβδομαδιαίων εγκλημάτων, η πρωτότυπη υπόθεση σε συνδυασμό με την όμορφη αισθητική και τους έξυπνους διαλόγους, μπορούν να καταστήσουν τη σειρά του Tom Kapinos σε μια ένοχη απόλαυση...

Σενάριο: Tom Kapinos ("Californication", "Dawson's Creek")
Παραγωγή: Joe Henderson ("Almost Human"), Len Wiseman ("Underworld")
Σκηνοθεσία Πιλότου: Len Wiseman
Πρωταγωνιστές: Tom Ellis, Lauren German, Rachael Harris, Lesley-Ann Brandt, Nicholas Gonzalez, DB Woodside, Scarlett Estevez, Jonathan Salisbury.

Πρεμιέρα: Ιανουάριος 2016

Δείτε το trailer:


 

"MINORITY REPORT" [FOX]

MINORITY-REPORT-FOX

"Η σειρά εξελίσσεται 10 χρόνια μετά το τέλος του προγράμματος Precrime στην Washington. Ενα απο τα τρία μέντιουμ πασχίζει να ζήσει μια «φυσιολογική» και ανθρώπινη ζωή, αλλά εξακολουθεί να στοιχειώνεται απο οράματα του μέλλοντος. Σύντομα θα συναντήσει μια detective με προβληματικό παρελθόν, η οποία μπορεί να τον βοηθήσει να βρεί ένα τρόπο να αξιοποιήσει το χάρισμα του, δίνοντας έτσι ένα νόημα στη ζωή του."

Αν και η διαρροή του πιλοτικού επεισοδίου του "Minority Report" συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αρθμό downloads στα torrent sites, η εντυπώση που μας άφησε η σειρά ήταν άκρως απογοητευτική.

Η νέα σειρά των Borenstein - Steven Spielberg μπορεί να διαθέτει όμορφη αισθητική, όμως η υπερβολική χρήση cgi σε συνδυασμό και με την έλλειψη ονομάτων που θα μπορούσαν να στηρίξουν την ούτως ή άλλως εξωπραγματική υπόθεση, προσδίδει στη σειρά μια φθηνή αίσθηση που θυμίζει παραγωγή του δικτύου SyFy.

Με αδιάφορες ερμηνείες απο το άπειρο cast και κουραστική διαδικασία επίλυσης αστυνομικών υποθέσεων, εκτιμούμε ότι η σειρά του Fox πολύ δύσκολα θα καταφέρει να βγάλει τη σαιζόν.

Σενάριο: Max Borenstein ("Godzilla", "Kong: Skull Island")
Παραγωγή: Steven Spielberg
Σκηνοθεσία Πιλότου: Mark Mylod ("Entourage", "Shameless")
Πρωταγωνιστές: Meagan Good, Wilmer Valderrama, Nick Zano, Laura Regan, Stark Sands, Andrew Stewart-Jones, Nahanni Johnstone, Connor Fielding, Li Jun Li, Daniel London, Tina Lifford.

Πρεμιέρα: 21 Σεπτεμβρίου

Δείτε το trailer:


Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.