Η Warner Bros. TV Απέκτησε Το "The Arcana Chronicles"

0

Η μανία με τις νουβέλες φαντασίας καλά κρατεί, καθώς τα στούντιο στη κυριολεξία "σφάζονται" για την απόκτηση των δικαιωμάτων τους, για κινηματογραφικές ή τηλεοπτικές μεταφορές. Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί το "The Arcana Chronicles", μια δημοφιλής σειρά βιβλίων φαντασίας που ύστερα απο μια έντονη δημοπράτηση κατέληξε στα χέρια της Warner Bros. TV.

Η σειρά των βιβλίων φαντασίας της Kresley Cole, ξεκίνησε το 2012 με την κυκλοφορία του "Poison Princess". Το 2013 ακολούθησε το "Endless Knight", ενώ το 2015 κυκλοφορησε το "Dead of Winter", του τρίτου μέρος της σειράς, που θα συνεχιστεί και με κυκλοφορία το 2016.

Το σενάριο της μεταφοράς του πρώτου βιβλίου ("Poison Princess"), θα γράψει ο Seamus Kevin Fahey ("Battlestar Galactica", "The Following"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Adam Shankman και Jennifer Gibgot.

"Η 16χρονη Evangeline 'Evie' Greene νόμιζε ότι οι τρομακτικές, αποκαλυπτικές παραισθήσεις της, ήταν ένα σημάδι ότι χάνει το μυαλό της. Ομως όταν τα οράματα της βγήκαν αληθινά, ισοπεδώνοντας τον κόσμο τριγύρω της και σκοτώντας όλους όσους αγαπούσε, η Evie αναγκάζεται να αποδεχθεί ότι προέβλεψε το μέλλον. Παλεύοντας για την ζωή της και απελπισμένη για απαντήσεις, αναζητά βοήθεια στην 'λάθος πλευρά της όχθης', τον όμορφο και επικίνδυνο συμμαθητή της Jack Deveaux. Καθώς η Evie και ο Jack προσπαθούν να βρούν την πηγή των οραμάτων της, συναντούν και άλλους που τα είδαν και ανακαλύπτουν ότι η Evie δεν η μόνη που διαθέτει ειδικές δυνάμεις. Μια αρχαία προφητεία βρίσκεται σε εξέλιξη και καθώς η μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό κλιμακώνεται, η γραμμή που χωρίζει τα δυο στρατόπεδα γίνεται ολοένα και πιο θολή."

Την υλοποίηση της τηλεοπτικής σειράς έχει αναλάβει η Offspring Entertainment σε συνεργασία φυσικά με την Warner Bros. TV.

The-Arcana-Chronicles--Kresley-Cole

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.