Η Universal TV Ετοιμάζει Τη Μεταφορά Του "Sex Criminals"

0

Η Universal TV ετοιμάζει την τηλεοπτική μεταφορά του "Sex Criminals", του ομώνυμου comic που δημιούργησαν οι Matt Fraction ("The Invincible Iron Man", "The Mighty Thor") και Chip Zdarsky. Το πρώτο τεύχος του comic της Image Comics κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2013, και τον ίδιο χρόνο ανακυρήχθηκε ως το comic της χρονιάς απο περιοδικό Time.

"Η Suzie - μια βιβλιοθηκάριος - και ο Jon - ένας ηθοποιός - γνωρίζονται σε ένα πάρτυ και αφού κοιμούνται μαζί ανακαλύπτουν ότι μοιράζονται την ίδια ικανότητα: να παγώνουν το χρόνο όταν φτάνουν σε οργασμό. Καθως η σχέση τους αναπτύσσεται και το σεξουαλικό τους παρελθόν εξερευνάται, αποφασίζουν να ληστέψουν την τράπεζα όπου εργάζεται ο Jon, με σκοπό την διάσωση της βιβλιοθήκης της Suzie, που κινδυνεύει με κλείσιμο."

Η μεταφορά του "Sex Criminals" στη μικρή οθόνη, θα αποτελέσει το πρώτο project της Milkfed Criminal Masterminds, της εταιρείας του Matt Fraction και της συζύγου του Kelly Sue DeConnick, που πρόσφατα υπέγραψαν μια διετή συμφωνία με την Universal TV.

Σύμφωνα με την Bela Bajaria της Αντιπρόεδρο της Universal TV:

"Πάντα μας άρεσε να εισάγουμε νέα πρόσωπα στο χώρο της τηλεόρασης και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για την συνεργασία μας με τον Matt Fraction και την Kelly Sue DeConnick, ένα φανταστικό δίδυμο που τα comics τους είναι τόσο συνειδητοποιημένα, όσο και ψυχαγωγικά."

Μεχρι σήμερα το comic "Sex Criminals" έχει αποσπάσει τα βραβεία Eisner και Harvey.

Sex-Criminals-comic

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.