Η Universal TV Απέκτησε Το "The Wicked + The Divine"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Universal Television απέκτησε τα δικαιώματα του "The Wicked + The Divine", του comic των Kieron Gillen, Jamie McKelvie και Matt Wilson, που κυκλοφόρησε το 2014 μέσα απο την Image Comics.

Απο την πρώτη κιόλας χρονιά κυκλοφορίας του, το "The Wicked + The Divine" απέσπασε το πρώτο βραβείο στα Βρετανικά Βραβεία Comic. Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 10 τεύχη, ενώ η σειρά αναμένεται να ολοκληρωθεί με 30 εώς 60 τεύχη.

"Η ιστορία εστιάζει σε μια ομάδα ανθρώπων με υπερφυσικές δυνάμεις, γνωστή και ως "The Pantheon". Το κάθε μέλος του Pantheon ήταν κάποια στιγμή ένα φυσιολογικό άτομο, πρίν επιλεχθεί να ενωθεί με το πνεύμα μιας θεότητας. Ο κάθε κύκλος του Pantheon έχει διάρκεια 2 χρόνια και κάθε ενενήντα χρόνια, δώδεκα θεοί μετενσαρκώνονται σε ανθρώπους. Σύντομα γίνονται αντικείμενα αγάπης και μίσους. Σε δυο χρόνια όλοι τους θα είναι νεκροί. "

Την παραγωγή της μεταφοράς στην τηλεόραση θα αναλάβουν οι Matt Fraction και Kelly Sue DeConnick, μέσα απο την εταιρεία τους Milkfed Criminal Masterminds.

Αν και η υπόθεση φαντάζει ενδιαφέρουσα και αρκετά προκλητική, το πιο σημαντικό στις μεταφορές των comic στην τηλεόραση είναι το σε ποιό δίκτυο θα προβληθούν...

The_Wicked_and_The_Divine-cover

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.