Η TWC Απέκτησε Το "Nick Stone Missions"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η The Weinstein Company απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς βιβλίων "Nick Stone Missions" του Andy McNab, με σκοπό την μεταφορά τους στην μικρή οθόνη με την μορφή τηλεοπτικής σειράς. Το πρώτο μέρος της σειράς βιβλίων εκδόθηκε το 1998 και ολοκληρώθηκε το 2014, αποτελούμενη απο 16 βιβλία.

"Ο Nick Stone εγκατέλειψε την SAS το 1988, ύστερα απο την δολοφονία τριών μελών του IRA στο Gibraltar. Ο Nick κατά το παρελθόν εργάστηκε για αμερικανικές υπηρεσίες αλλά και στην Βρετανική Αντικατασκοπεία, εκτελώντας διάφορες "μαύρες αποστολές". Τώρα πλέον περιπλανιέται στον κόσμο σαν μισθοφόρος που απλά προσπαθεί να κρατά το κεφάλι του πάνω απο το νερό."

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πιλοτικό επεισόδιο της σειράς θα σκηνοθετήσει ο Antoine Fuqua ("Training Day", "The Equalizer"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού.

Με πηγή έμπνευσης το πλούσιο υλικό των 16 βιβλίων που έγραψε ο παρασημοφορημένος αξιωματικός της Βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας, Andy McNab, η The Weinstein Company φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια σειρά δράσης που θα εξελίσσεται επεισόδιο με επεισόδιο.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.