Η Τριλογία Βιβλίων "The Crow Girl" Μεταφέρεται Στην TV

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Tomorrow Studios και η ITV Studios, απέκτησαν τα δικαιώματα του "The Crow Girl", της Σουηδικής τριλογίας βιβλίων που έγραψαν οι Jerker Eriksson & Håkan Sundquist (Erik Axl Sund). Τα δυο στούντιο φιλοδοξούν να μεταφέρουν τις νουβέλες στην τηλεόραση, με την μορφή δραματικής σειράς.

"Το "The Crow Girl" είναι μια πολύπλοκη και βασισμένη στους χατακτήρες ιστορία που εξερευνά τις επιπτώσεις του ψυχολογικού βασανισμού, του σωματικού τραύματος και το υπέρτατο τίμημα της απελευθέρωσης. Η ιστορία εστιάζει σε τρείς γυναίκες, την πρωταγωνίστρια ντετέκτιβ που ερευνά τους φόνους κακοποιημένων παιδιών, μια ψυχοθεραπεύτρια που ειδικεύεται σε περιπτώσεις κακοποιημένων παιδιών και μια γυναίκα την οποία κουράρει και έχει πέσει θύμα κακοποίησης στην παιδική της ηλικία."

Την παραγωγή της σειράς θα αναλαβούν οι συγγραφείς των βιβλίων Jerker Eriksson & Håkan Sundquist, μαζί με τους Marty Adelstein, Becky Clements και Michael London.

Η σειρά που θα εξερευνά τις πιο σκοτεινές γωνιές της ανθρώπινης ψυχής, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε αναζήτηση των πρωταγωνιστριών που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αναμένονται να είναι μεγάλου βεληνεκούς.

Τα τρία βιβλία της σειράς κυκλοφόρησαν το 2014, και μέχρι σήμερα έχουν πουλήσει περισσότερα απο ενα εκατομμύριο αντίτυπα, ενώ έχουν συγκεντρώσει πολύ καλές κριτικές, όλα αυτά χωρίς καν να έχουν εκδοθεί στην Αμερική.

Δείτε το trailer των βιβλίων:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.