Η The Weinstein Company Ετοιμάζει Τη Σειρά "Omerta"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η The Weinstein Company ετοιμάζει το "Omerta", την τηλεοπτική μεταφορά του τρίτου και τελευταίου βιβλίου απο την τριλογία της Μαφίας, που έγραψε ο Mario Puzo ("The Godfather").

"Η Omertà, ο κώδικας σιωπής της Σικελίας, αποτέλεσε για αιώνες τον θεμέλιο λίθο για το αίσθημα τιμής της Μαφίας. Γεννημένη στους λόφους της Σικελίας, η Omertà κουβάλησε την Μαφία μέσα απο εκατό χρόνια αλλαγής, όμως τώρα στο τέλος του αιώνα, έχει εξελιχθεί σε ένα κατάλοιπο του παρελθόντος. Η τιμή μπορεί να σιωπηλή, όμως τα χρήματα μιλάνε.

Για τα παιδιά του Don Raymonde Aprile, υπήρξε ένα πιστό μέλος της οικογένειας, ο υιοθετημένος 'ανηψιός' του πατέρα τους. Για το FBI υπήρξε ένας άνδρας που φαινομενικά θα προτιμούσε να ιππεύει τα άλογα του, απο τα να κάνει δουλειές της Μαφίας. Κανείς δεν ήξερε γιατί ο Aprile, ο τελευταίος μεγάλος Δον της Αμερικής, υιοθέτησε τον Astorre Viola πρίν απο πολλά χρόνια στη Σικελία, κανείς δεν υποψιάστηκε το πόσο προσεκτικά τον εκπαίδευσε και τώρα, ενώ τα παιδιά του Δον έχουν αξιοσέβαστες καριέρες στην Αμερική, ο Astorre Viola γνωρίζει ότι τώρα έχει έρθει η ώρα να διεκδικήσει το πεπρωμένο του. Ο Δον είναι νεκρός και τώρα είναι η ώρα του Viola..."

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Don Raymonde Aprile θα βρεθεί ο Sylvester Stallone, ο οποίος πρίν απο σαράντα χρόνια είχε κοπεί στις οντισιόν του "The Godfather" και πλέον έχει μια δεύτερη ευκαιρία στα κείμενα του Mario Puzo.

Την σκηνοθεσία της σειράς, που πιθανότατα θα έχει περιορισμένο αριθμό επεισοδίων, έχει αναλάβει ο Antoine Fuqua ("Training Day"), ο οποίος μαζί με τον Stallone θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού.

Αν και η τελευταία νουβέλα απο την τριλογία της Μαφίας δεν έτυχε θερμής υποδοχής όταν κυκλοφόρησε το 2000, η τηλεοπτική μεταφορά της φαίνεται να διαθέτει υψηλό προφίλ και αρκετές φιλοδοξίες, παρά το γεγονός ότι το θέμα της φαντάζει κάπως παλαιομοδίτικο για το σύγχρονο τηλεοπτικό τοπίο...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.