Η Sony TV Απέκτησε Το "The City In The Middle Of The Night"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Sony Pictures Television απέκτησε τα δικαιώματα του "The City In The Middle Of The Night", την νουβέλα επιστημονικής φαντασίας της Charlie Jane Anders ("All The Birds in the Sky"), με σκοπό την δημιουργία μιας sci-fi τηλεοπτικής σειράς.

"Πολλές γενιές πρίν, οι άποικοι του πλανήτη January δημιούργησαν εναν πολιτισμό στην άκρη ατελείωτων περιβαντολλογικών, ακραίων συνθηκών, ανάμεσα στο απόλυτο σκοτάδι και το εκτυφλωτικό φώς. Η πόλη του Xiosphant λειτουργεί με τυραννική ακρίβεια, υποχρεώνοντας τους πολίτες να εργάζονται, να τρώνε και να κοιμούνται σε συγκεκριμένα χρονικά παράθυρα που έχουν ονομαστεί μέρα και νύχτα.

Η Sophie ήταν μια φοιτήτρια του κολεγίου, πρίν εξοριστεί απο την πόλη με την υποψία της προδοσίας. Οδηγούμενη πρός την σκοτεινή και παγωμένη πλευρά του January, με σκοπό να πεθάνει, διασώζεται απο τον ιθαγενή πληθυσμό του πλανήτη. Κυνηγήμενοι σαν ζώα απο τους ανθρώπους, αυτά τα εξωγήινα όντα γνωστά ως Gelet, όχι μόνο σώζουν την Sophie, αλλά σχηματίζουν και ενα τηλεπαθητικό δεσμό μαζί της, σε μια προσπάθεια να χτίσουν μια γέφυρα ανάμεσα στα δυο είδη.

Επιστρέφοντας στην ανθρώπινη κοινωνία, η Sophie βρίσκεται ξαφνικά σε μια επανάσταση με σκοπό την ανατροπή της απολυταρχικής κυβέρνησης. Είναι ενας πόλεμος που δεν θέλει να συμμετάσχει, μια σύγκρουση που το μόνο που θα καταφέρει είναι η εξολόθρευση ενός ήδη εύθραυστου πλανήτη. Πλέον, εξαρτάται απο την Sophie να πείσει τους ανθρώπους της πως το μέλλον της ανθρωπότητας και η επιβίωση τους, απαιτεί μια συνύπαρξη με τους Gelet."

Την παραγωγή του "The City In The Middle Of The Night" έχει αναλάβει η Sharon Hall ("The Expanse", "Utopia") της Mom de Guerre Productions, η οποία θα εκτελέσει χρέη παραγωγού με τους Nate Miller και Dan Halsted...

 

Η Sony TV Απέκτησε Το "The City In The Middle Of The Night"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.