Η Sci-fi Νουβέλα "Gateway" Θα Μεταφερθεί Στην Τηλεόραση

0

Οι εταιρείες Entertainment One Television και η De Laurentiis Co., απέκτησαν τα δικαιώματα του "Gateway", της sci-fi νουβέλας του Frederik Pohl. Η πολυβραβευμένη νουβέλα κυκλοφόρησε το 1977 αποτελώντας το πρώτο μέρος της σειράς Heechee, ενώ ακολούθησαν αρκετά sequels και ένα videogame.

"Το Gateway διαδραματίζεται στο Heechee, ένα διαστημικό σταθμό που κατασκευάστηκε απο μια αφανισμένη φυλή εξωγήινων και που πλέον κατοικείται απο ανθρώπους. Η ιστορία εστιάζει στον Robinette "Rob" Broadhead, έναν άνθρωπο που ταξίδεψε απο την Γή αναλαμβάνοντας μια άκρως επικίνδυνη αποστολή: να πιλοτάρει ένα απο τα χιλιάδες διαστημόπλοια που εγκατέλειψαν οι εξωγήινοι στον σταθμό. Η τεχνολογία αυτών των σκαφών δεν έχει κατανοηθεί ακόμη απόλυτα, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα οι περισσότερες προσπάθειες χειρισμού τους να καταλήγουν σε θάνατο. Αυτό όμως δεν φαίνεται να αποθαρρύνει τους φιλόδοξους πιλότους, καθώς μια επιτυχημένη πτήση θα αποφέρει τεράστια κέρδη και δόξα."

Το "Gateway" θα μεταφερθεί με την μορφή τηλεοπτικής σειράς και παραγωγούς τους Martha De Laurentiis, Lorenzo De Maio, John Morayniss, Michael Rosenberg και Benedict Carver.

Με διακρίσεις που συμπεριλαμβάνουν τα βραβεία Hugo, Nebula, Locus και John W. Campbell Memorial, το "Gateway" μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ιδιαίτερο αν στελεχωθεί με τους κατάλληλους συντελεστές...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.