Η Relativity TV Θα Μεταφέρει το "Limitless" Στην Τηλεόραση

0

Η Relativity Television σε συνεργασία με τον Bradley Cooper και την Georgeville TV θα μεταφέρουν στην τηλεόραση την ταινία "Limitless" που κυκλοφόρησε το 2011 σε σκηνοθεσία Neil Burger.

"Ο Eddie Morra, ένας εξαντλημένος συγγραφέας, ανακαλύπτει ένα απόρρητο χάπι, το οποίο ξεκλειδώνει το 100% των νοητικών του δυνατοτήτων. Άμεσα αποκτά διανοητικά ταλέντα και έχει διάφορες ενοράσεις, που του αποφέρουν πολλά λεφτά και του εξασφαλίζουν ωραίες γυναίκες και απεριόριστη επιτυχία. Όμως η ονειρεμένη ζωή του γίνεται σύντομα ένας ζωντανός εφιάλτης, καθώς για όλα υπάρχει ένα τίμημα..."

Σύμφωνα με τον CEO της Relativity, Ryan Kavanaugh:

"Το "Limitless" είναι το τέλειο παράδειγμα της multiplatform προσέγγισης της Relativity όσον αφορά τη δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου. Η ταινία έχει μια οργανική φυσική προέκταση σε ένα εκλεπτυσμένο δράμα μιας ώρας το οποίο θα συνδυάζει την ένταση και την εξιστόρηση."

Την παραγωγή της σειράς θα αναλάβουν οι Bradley Cooper, ο Scott Kroopf και η Leslie Dixon που έγραψε το σενάριο της ταινίας, βασισμένη στη νουβέλα "The Dark Fields" του Alan Glynn.

Οι πρώτες ενδείξεις μαρτυρούν ότι το κάθε επεισόδιο θα παρουσιάζει τις επιπτώσεις του περίφημου χαπιού NZT-48 σε διαφορετικούς ανθρώπους μέσα σε διαφορετικές ιστορίες, κάτι που φαντάζει αρκετά ενδιαφέρον καθώς η πρωτότυπη παρουσίαση των επιπτώσεων ήταν και το μυστικό της επιτυχίας της ταινίας.

Αν και η συνηθισμένη πρακτική, ήταν οι τηλεοπτικές σειρές να μεταφέρονται στον κινηματογράφο, τα τελευταία χρόνια αυτός ο δρόμος έχει αντιστραφεί καθώς ολοένα και περισσότερες ταινίες του κινηματογράφου μεταφέρονται με επιτυχία στην μικρή οθόνη, με πρόσφατα παραδείγματα το "Bates Motel", και το "Hannibal", ενώ σύντομα θα ακολοθήσουν το "Gangs of New York", το "Fargo" και το "The Last of the Mohicans".

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.