Η Πλοκή Του Τηλεοπτικού "Lord of the Rings"

0

Πριν από μερικές κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα κείμενο όπου αναφέρονταν ως η επίσημη πλοκή του τηλεοπτικού "Lord of the Rings", της πανάκριβης σειράς που ετοιμάζεται τα τελευταία δυο χρόνια στο Amazon. Αν και πολλοί αρχικά αντιμετώπισαν το κείμενο με επιφύλαξη, τελικά και ύστερα από την επιβεβαίωση από τα μεγάλα κινηματογραφικά sites της Αμερικής, το κείμενο αποδείχθηκε πως ήταν αυθεντικό.

"Η σειρά του Amazon φέρνει για πρώτη φορά στις οθόνες μας, τους θρυλικούς ήρωες της περιβόητης Δεύτερης Εποχής στην ιστορία της Μέσης Γης. Αυτό το επικό δράμα εξελίσσεται χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα του 'The Hobbit' και του 'The Lord of the Rings' του J.R.R. Tolkien και θα ταξιδέψει τους θεατές πίσω σε μια εποχή όπου σφυρηλατήθηκαν σπουδαίες δυνάμεις, βασίλεια αναδύθηκαν στη δόξα και μετά διαλύθηκαν, απρόσμενοι ήρωες δοκιμάστηκαν, η ελπίδα κρεμάστηκε από μια κλωστή και ο μεγαλύτερος κακός που έγραψε ποτέ η πένα του Tolkien απείλησε να στείλει ολόκληρο τον κόσμο στο σκοτάδι.
Ξεκινώντας σε μια εποχή σχετικής ειρήνης, η σειρά ακολουθεί ένα μεγάλο cast χαρακτήρων, τόσο οικείων όσο και καινούργιων, καθώς βρίσκονται αντιμέτωποι με την επανεμφάνιση του κακού στη Μέση Γη. Από τα πιο σκοτεινά βάθη των Misty Mountains, στα μαγευτικά δάση της πρωτεύουσας των Ξωτικών Lindon, στο εντυπωσιακό βασίλειο-νησί του Númenor, μέχρι και τα πιο απομακρυσμένα σημεία του χάρτη, αυτά τα βασίλεια και αυτοί οι χαρακτήρες θα χαράξουν κληρονομιές που θα εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμη και μετά τον θάνατό τους."

Σύμφωνα με την επίσημη (πλέον) πλοκή της σειράς, στο επίκεντρο φαίνεται να βρίσκεται η άνοδος του Sauron, ενώ ένα από τα πιο σημαντικά βασίλεια θα είναι αυτό του Númenor, που ουσιαστικά αποτελεί μια εκδοχή της Ατλαντίδας δια χειρός J.R.R. Tolkien. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο της πλοκής, είναι η αναφορά στα Misty Mountains, εκεί όπου βρίσκεται το Βασίλειο της Moria, κάτι που σημαίνει πως οι Νάνοι θα συμμετέχουν και αυτοί με κάποιο τρόπο στην σειρά.

Όπως και να έχει και όποια και αν είναι η πλοκή του τηλεοπτικού "Lord of the Rings" (που έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα), το σίγουρο είναι πως αποτελεί ένα κορυφαίο τηλεοπτικό γεγονός και αν το Amazon καταφέρει να αντιγράψει έστω και στο μισό την ποιότητα και το επίπεδο της κινηματογραφικής τριλογίας, τότε οι τηλεθεατές θα απολαύσουν μια ακόμη εντυπωσιακή μεταφορά της καταπληκτικής ιστορίας του J.R.R. Tolkien...

Ο χάρτης της τηλεοπτικής σειράς

Η Πλοκή Του Τηλεοπτικού "Lord of the Rings"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.