Η Paramount Θα Μεταφέρει Το "The Truman Show" Στην Τηλεόραση

0

Σύμφωνα με το The Wrap, η Paramount Tv θέλει να μεταφέρει στην μικρή οθόνη το "The Truman Show", την πολύ πετυχημένη ταινία του Peter Weir, που κυκλοφόρησε το 1998.

"Ο Truman Burbank είναι ο πιο δημοφιλής ήρωας της τηλεόρασης σε ολόκληρο τον κόσμο, μόνο που δεν το ξέρει. Είναι πρωταγωνιστής του Truman, της σαπουνόπερας – ντοκυμαντέρ που ξεκίνησε πριν 30 χρόνια βγάζοντας στον αέρα την γέννηση του Truman και από τότε τον παρακολουθεί ακατάπαυστα με κρυφές κάμερες που ξεπερνούν τις πέντε χιλιάδες. Ο Truman είναι κλεισμένος στο πιο μεγάλο ντεκόρ του κόσμου και πιστεύει ότι αυτός είναι ο κόσμος. Κάποτε όμως θα αρχίσει να υποπτεύεται, και δεν θα αργήσει να καταλάβει την αλήθεια. Και ενώ όλος ο κόσμος παρακολουθεί αυτός θα προσπαθήσει να αποδράσει από τον παραδεισένιο αυτό κόσμο φυλακή."

Αν και πρός το παρόν είναι άγνωστο το ακριβές σενάριο και το φορμάτ της μεταφοράς, το σίγουρο είναι ότι η ιστορία παραμένει επίκαιρη όσο ποτέ, πόσο μάλλον μετά τις αποκαλύψεις του Edward Snowden αλλά και την εκτεταμένη χρήση καμερών που παρακολουθούν την καθημερινότητα μας.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.