Η MRC Ετοιμάζει Την Τηλεοπτική Μίνι Σειρά "Rasputin"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η MRC, ετοιμάζει μια τηλεοπτική μίνι σειρά που θα εστιάζει στον Rasputin, τον μυστηριώδη σύμβουλο της Τσαρικής οικογένειας των Romanov.

Η ιστορία εστιάζει στον Rasputin, τον Ρώσο μύστη που εξελίχθηκε σε σημαντικό σύμβουλο της Ρωσικής Αυτοκρατορικής οικογένειας των Romanov. Η άνοδος του Grigori Yefimovich Rasputin, ξεκίνησε με την υποστήριξη του Τσάρου Νικολάου του Β' και της συζύγου του Αλεξάνδρας, οι οποίοι των προσέλαβαν ως θεραπευτή του γιού τους Alexei, ο οποίος έπασχε μυστικά απο αιμοφιλία.
Η μεγάλη επιρροή του Rasputin στην οικογένεια επί παντός επιστητού, έφτασε στο σημείο να δημιουργήσει άπειρους εχθρούς που τον θεωρούσαν ένα κοινό τσαρλατάνο και γυναικά, που πιθανότατα πλάγιαζε και με την σύζυγο του Τσάρου. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα σοβαρές απειλές για την ζωή του και τελικά την δολοφονία του το 1916, ύστερα απο πολλές και αποτυχημένες απόπειρες.

Το σενάριο της μίνι σειράς έχει αναλάβει ο Robert Eggers, ο σκηνοθέτης της ταινίας τρόμου "The Witch", μια ταινία που συγκέντρωσε άκρως κολακευτικά σχόλια και που είχε σαν αποτέλεσμα την άνοδο των 'μετοχών' του Αμερικανού σκηνοθέτη. Εκτός απο το σενάριο όμως, ο Eggers θα αναλάβει και την σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων της σειράς που αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 6 με 8 επεισόδια.

Εκτός απο την τηλεοπτική μίνι σειρά της MRC, ο θρυλικός Rasputin αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο και της κινηματογραφικής ταινίας που ετοιμάζει η Warner Bros. με πιθανό πρωταγωνιστή τον Leonardo DiCaprio, κάτι που απο μόνο του φαντάζει άκρως διασκεδαστικό.

Οπως και να έχει η ιστορία του Rasputin αποτελεί ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα τόσο για τηλεοπτική ή κινηματογραφική μεταφορά, καθώς εκτός των άλλων η ιστορία του καλύπτεται με ένα πέπλο μυστηρίου που μέσα στα χρόνια έχει εμπλουτιστεί με μυθικά και μεταφυσικά στοιχεία...

Artwork by Loren86

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.