Η MGM Television Ετοιμάζει Το "Hiding In Time"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η MGM Television απέκτησε τα δικαιώματα του "Hiding In Time", την μίνι σειρά comics (3 τεύχη) που έγραψε ο Christopher E. Long και εικονογράφησε ο Ryan Winn. Σκοπός της απόκτησης των δικαιωμάτων είναι η μεταφορά της ιστορίας στην τηλεόραση, με την μορφή τηλεοπτικής σειράς.

"Το Hiding in Time εξελίσσεται στο προσεχές μέλλον, εκεί όπου το ταξίδι στο χρόνο αποτελεί πλέον γεγονός και το Πρόγραμμα Προστασίας Μαρτύρων ξεκινά την μεταφορά αυτών που εμφανίζονται στα Αρχεία του Κράτους σε διάφορες χρονικές περιόδους της ιστορίας. Ο Abraham Smith είναι ένας τέτοιος μάρτυρας, τοποθετημένος στο παρελθόν, ζώντας μια ζωή που δεν είναι δική του, αιώνες πρίν καν γεννηθεί. Οταν ένας μάρτυρας μέσα απο το Πρόγραμμα δολοφονείται αναχρονιστικά, μια συνομωσία αποκαλύπτεται και η ασφάλεια του Abraham τίθεται υπό αμφισβήτηση."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει αναλάβει ο Richard Smith (In Her Name/White Horse Pictures), ενώ ο δημιουργός του comic Christopher E. Long, θα εκτελέσει χρέη παραγωγού μαζί με τους Ray Miller και David Server.

Ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε το comic του Christopher E. Long να μεταφέρεται στον κινηματογράφο απο την Warner Bros., όμως αυτό to project δεν προχώρησε και όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια κατέλξηε στη τηλεόραση, εκεί που ίσως να έχει μια καλύτερη ευκαιρία για επιτυχία...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.