Η MGM Television Απέκτησε Το "Aurora Rising"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η MGM Television απέκτησε τα δικαιώματα του "Aurora Rising", της bestselling νουβέλας επιστημονικής φαντασίας που έγραψαν οι Jay Kristoff και Amie Kaufman. Σκοπός της απόκτησης είναι η δημιουργίας μιας νέας τηλεοπτικής σειράς, που η MGM θα διαθέσει σε κάποιο τηλεοπτικό δίκτυο ή υπηρεσία streaming.

"Η ιστορία εξελίσσεται το 2380 και ακολουθεί τον Ty Jones, τον κορυφαίο δόκιμο της Ακαδημίας Aurora και την ανεπιθύμητη ομάδα του, που αποτελείται απο περιθωριακούς και χαμένους.
Σύντομα η ομάδα αρχίζει να διαπιστώνει πως το κορίτσι που διέσωσαν απο κρυογονικό ύπνο αιώνων, μπορεί να αποτελεί τον καταλύτη για εναν πόλεμο που ετοιμάζεται εδώ και και εκατομμύρια χρόνια."

Η νουβέλα των Kaufman & Kristoff εκδόθηκε τον περασμένο Μαϊο και γνώρισε άμεσα την επιτυχία, κάτι που άνοιξε τον δρόμο για δυο συνέχειες που θα κυκλοφορήσουν το 2020 και το 2021 αντίστοιχα.

Την παραγωγή της σειράς που αποτελεί μια συνεργασία της MGM Television και της Level 1 Entertainment, θα επιβλέψουν οι Bill Todman Jr., Edward Millstein, imor Hakim, Max Kisbye και Rob Hochberg.

Σύμφωνα με τον Steve Stark, τον Πρόεδρο της MGM:

"Η Amie και ο Jay έχουν δημιουργήσει κάτι ιδιαίτερο με το 'Aurora Rising'. Η νουβέλα τους αποτελεί μια μίξη κωμωδίας, δράσης και έντονου συναισθήματος. Ανυπομονούμε όλοι να δουλέψουμε μαζί τους και με την υπόλοιπη δημιουργική ομάδα στην Level 1, για να μεταφέρουμε αυτήν την εντυπωσιακή ιστορία στην τηλεόραση."

Την ίδια ώρα, η MGM Television ετοιμάζει και την τηλεοπτική μεταφορά του "Starbound Trilogy", την νουβέλα φαντασίας που έγραψε η Amie Kaufman με την Meagan Spooner...

 

Η MGM Television Απέκτησε Το "Aurora Rising"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.