Η Legendary TV Ετοιμάζει Το "Myst"

0

Η Legendary TV ετοιμάζει την τηλεοπτική σειρά "Myst", την μεταφορά στη μικρή οθόνη του δημοφιλούς video game της Cyan Worlds. Το "Myst" κυκλοφόρησε το 1993 και υπήρξε το πιο επιτυχημένο video game όλων των εποχών στην pc πλατφόρμα, μέχρι και το 2002 και την κυκλοφορία του "The Sims".

"Το παιχνίδι τοποθετεί τον χρήστη στο ρόλο του Stranger, ο οποίος χρησιμοποιεί ένα ειδικό βιβλίο για να ταξιδέψει στο νησί Myst. Εκεί ο παίκτης χρησιμοποιεί κάποια άλλα "ειδικά" βιβλία που γράφτηκαν απο τον τεχνίτη και εξερευνητή με το όνομα Atrus, με σκοπό το ταξίδι σε διάφορους κόσμους που είναι γνωστοί ως οι "Εποχές". Τα στοιχεία που ανακαλύπτονται σε αυτές τις Εποχές, βοηθούν στην αποκαλύψη του υπόβαθρου των χαρακτήρων του παιχνιδιού."

Σύμφωνα με την Cyan, την εταιρεία που ανέπτυξε το παιχνίδι:

"Ο στόχος της συνεργασίας μας με την Legendary, δεν είναι απλά να δημιουργήσουμε μια αξιόλογη δραματική σειρά, αλλά η ανάπτυξη ενός διαδραστικού multi-platform προιόντος, που θα συμπεριλαμβάνει ενα συνοδευτικό video game που θα επεκτείνει την ιστορία μέσα και απο τα δυο μέσα. Το 70% των χρηστών ταμπλέτας, χρησιμοποιούν την συσκευή τους ενώ ταυτόχρονα βλέπουν τηλεόραση."

Αν και όλα αυτά ακούγονται ιδιαίτερα φιλόδοξα, το θέμα είναι πως θα καταφέρουν οι δυο εταιρείες να υλοποιήσουν μια τόσο πολύπλοκη και ακριβή σειρά στην τηλεόραση...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.