Η Legendary Tv Απέκτησε Τα Δικαιώματα Του "The Extinction Parade"

0

Η Legendary Television απέκτησε τα δικαιώματα του "The Extinction Parade", της σειράς comic του συγγραφέα Max Brooks ("World War Z", "The Zombie Survival Guide") και της Avatar Press. Πρόθεση της εταιρείας είναι η μεταφορά του comic στην μικρή οθόνη, με την μορφή τηλεοπτικής σειράς.

"Το Extinction Parade τοποθετεί τα zombies ενάντια στους βρυκόλακες, σε ένα κόσμο όπου μια επιδημία zombie έχει βάλει την ανθρωπότητα στη λίστα με τα είδη πρός εξαφάνιση. Με τον φόβο ότι η τροφή τους θα εξαντληθεί, τα βαμπίρ εξαπολύουν ένα ανελέητο πόλεμο ενάντια στα zombies, με τους ανθρώπους να βρίσκονται ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά."

Το επεισόδιο-πιλότο της σειράς θα επιμεληθεί ο ίδιος ο Max Brooks, ο οποίος δήλωσε:

"Πρότεινα αυτή την ιδέα μόνο σε μια εταιρεία, τη Legendary, γιατί αυτοί κάνουν την ποιοτική δουλειά που ο κάθε συγγραφέας θα ήταν περήφανος."

Ενώ σύμφωνα με τον William Christensen, εκδότη της Avatar Press:

"Ο Max Brooks είναι ένας οραματιστής με την απίστευτη ικανότητα να αφηγείται ιστορίες, με μια φρέσκια προσέγγιση των τρόμων που στοιχειώνουν τα όνειρα μας. Η δουλειά του στο Extinction Parade, αποτελεί ένα εντυπωσιακά πλούσιο καμβά απο κουλτούρες σε παρακμή και ένα καυστικό κατηγορητήριο για τους κινδύνους των προνομίων. Θα αποτελέσει μια τέλεια τηλεοπτική σειρά που θα γοητεύσει τους θαυμαστές που μέχρι σήμερα συμβιβάστηκαν με light σαπουνόπερες που παρουσιάζονται σαν σειρές τρόμου."

Υστερα απο μια άκρως επιτυχημένη παρουσία στον κινηματογράφο, με συμμετοχή σε πολύ μεγάλες παραγωγές όπως το “300”, το “The Dark Knight Trilogy” και το “Inception”, η ικανότατη εταιρεία παραγωγής Legendary, επεκτείνεται και στο χώρο της τηλεόρασης με την θυγατρική Legendary Television, με μεγαλύτερη της φιλοδοξία την παραγωγή καινοτόμων τηλεοπτικών σειρών.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.