Η Legendary Ετοιμάζει Το "Dune The Sisterhood"

0

Πρίν απο μερικούς μήνες, είχαμε ρίξει μια πρώτη ματιά στο "Dune" του Denis Villeneuve ("Arrival", "Sicario", "Blade Runner 2049"), την νέα κινηματογραφική μεταφορά της δημοφιλούς sci-fi νουβέλας που έγραψε ο Frank Herbert. Και ενώ η υλοποίηση του φιλόδοξου εγχειρήματος εξελίσσεται ομαλά και με ημερομηνία πρεμιέρας την 20η Νοεμβρίου του 2020, η Legendary φαίνεται πως δεν θα σταματήσει εκεί, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του THR, το στούντιο ετοιμάζει και το "Dune The Sisterhood", μια spinoff τηλεοπτική σειρά που θα έχει γυναικείους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες.

"Εχοντας αποκτήσει ικανότητες απο την τεχνογνωσία τους στο σώμα και το πνεύμα, οι Bene Gesserit ελίσσονται αριστοτεχνικά μέσα απο την φεουδαρχική πολιτική και τις ίντριγκες του Imperium, ακολουθώντας τα δικά τους σχέδια, που τελικά θα τους οδηγήσουν στον μυστηριώδη πλανήτη Arrakis, γνωστό στους κατοίκους του ως Dune."

Το σενάριο της σειράς θα γράψει ο σεναριογράφος του νέου φίλμ Jon Spaights ("Prometheus", "Doctor Strange"), ενώ ο Denis Villeneuve θα αναλάβει την σκηνοθεσία του πιλοτικού επεισοδίου.

Το "Dune The Sisterhood", που αποτελεί μέρος των φιλόδοξων σχεδίων της Legendary για το "Dune", που περιλαμβάνουν επίσης βιβλία comic και video games, θα διατεθεί μέσα απο την νέα υπηρεσία streaming (μια ακόμη!) της Warner Media, που ακόμη δεν έχει επίσημο όνομα.

Βέβαια, η όλη επιτυχία του project θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό απο την επιτυχία ή οχι του κινηματογραφικού "Dune", που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2020...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.